Otkriveno ko su žrtve stravičnog požara: U jezivom požaru u Novom Pazaru stradale sestre, njihova majka u teškom stanju

Potresne slike sestara u plamenu uznemirile stanare Novog Pazara

  • 2

U stravičnom požaru koji je u subotu ujutru izbio u zgradi Bor u centru Novog Pazara poginule su dve sestre, dok je njihova majka u bolnici u kritičnom stanju jer joj je gotovo celo telo u opekotinama, nezvanično saznaje "Blic".

Foto: RTV Novi Pazar

- Tela su u potpunosti ugljenisana. Jedna osoba je na licu mesta umrla, a druga je preminula u Opštoj bolnici - kaže izvor iz istrage.

Nezvanično, reč je o majci i njene dve ćerke.

Pojavio se snimak požara u Novom Pazaru koji je zgrozio Srbiju: Dve osobe zapomažu na balkonu, dok ih guta vatra

Požar je najverovatnije izbio u stanu u kojem je živela jedna socijalno ugrožena porodica. Vatra se zatim proširila na još tri stana na trećem i četvrtom spratu, a zatim i na krov zgrade.

Tokom gašenja požara desetak građana, koji su pomagali vatrogascima i pripadnicima policije, nagutalo se dima ili su zadobili lakše opekotine.

- Prizor je bio stravičan, dve osobu su bile na terasi, veliki plamen iza njih i u jednom trenutku su buknule, bukvalno su gorele pred našim očima. Vatrogasci i policajci su ih polivali vodom. Velika tragedija - kaže jedan od stanara.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA