≫ 

Dva mladića pretučena u Novom Sadu: Jedan je u teškom stanju, ima prelom glave i izliv krvi u mozak

Nezvanično, mladiće je napala nepoznata grupa od četiri osobe

  • 29

Mladići G. B. (19) i Ć. M. (19) albanske nacionalnosti pretučeni su u noći između subote i nedelje u Futoškoj ulici u Novom Sadu. Zadobili su teške telesne povrede, a jednom od njih je ugrožen život.

- Ć. M. ima teške telesne povrede u vidu preloma glave i izliva krvi u mozak. On je operisan i smešten je u šok sobu Urgentnog centra. Teškog je opšteg stanja i sprovode se mere intenzivne terapije kako bi mu se spasao život - rečeno je za "Blic" u Kliničkom centru Vojvodine.

Zastrašujući video iz Beton hale: Noćni provod se pretvorio u horor, devojke vrište posle tutnjave huligana koji su demolirali lokal

Njegov prijatelj G.B. zadobio je takođe teške telesne povrede ali, kako kažu u Kliničkom centru Vojvodine, život mu nije ugrožen.

Povodom ovog incidenta oglasila se i Matica Albanaca Srbije iz Novog Sada čiji predsednik Demo Beriša kaže da je mladiće napala ‘’za sada nepoznata grupa od četiri osobe, bez ikakvog povoda sem što su međusobno razgovarali na albanskom jeziku’’.

- Policija intenzivno traga za napadačima. Mladiće je napala za sada nepoznata grupa od četiri osobe, bez ikakvog povoda sem što su međusobno razgovarali na albanskom jeziku - rekao je predsednik Matice Albanaca, Demo Beriša.

Novosadska policija još nije izdala zvanično saopštenje povodom ovog incidenta.

Borislava su pretukli pre godinu dana u parku, a još niko nije odgovarao za to:

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јован

    8. oktobar 2018 | 12:09

    Само су причали на свом језику???? Питање је дал Срби могу јавно да причају на свом језику на Косову у Албанији у Македонији у Хрватско у Црној гори????????

  • Sta ce u Srbiji?

    8. oktobar 2018 | 12:50

    I sta sad?Treba cela Srbija da se sagne zbog dva albanca dok oni nase ljude i decu terorisu svaki dan?

  • Dragan

    8. oktobar 2018 | 13:28

    Pa...stavite se u poziciju roditelja. Decu posaljete na neko sportsko takmicenje i tamo ih prebiju. To je samo primer. Detetu polome lobanju samo zato jer prica albanski. Hm... Iskljucite sovinizam iz glave. Ne moramo mi ako oni to rade. Znam dosta ljudi koji idu u Albaniju na more pa im niko nikada nista nije uradio. Znam ljude koji poslom idu i na Kosovo, pa im se nikada nista nije desilo a pricali su svi na srpskom jer albanski ne znaju. Sta je ovo? Hocemo se svetiti? Ovakvim akcijama nas narod na Kosovu samo stavljamo u jos goru situaciju. Mislite da se to nece procuti medju albancima? Ne znam. Nema potrebe ovakvim glupostima. Svi znamo gde se i kako brani srpstvo i otadzbina! Ovako NE!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA