≫ 

Horor u Rumi: Kombi pregazio dve devojčice (5) u dvorištu vrtića, mališani gledali sve

Incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane

  • 10

Dve petogodišnje devojčice pregazio je juče kombi za dostavu hrane u dvorištu vrtića "Kockica" u Rumi, a kako saznaje ''Blic'', jedna od njih je hitno prevezena u Institut za zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu gde su joj konstatovani prelomi kostiju lica, dok je druga devojčica zbrinuta u Domu zdravlja Ruma zbog lakše povrede usne i puštena je kući.

Bahata pljačka u vrtiću: Lopovi ukrali radijatore, frižidere, bojlere i kuhinjski sto

- Devojčica je na sreću u stabilnom stanju i nije životno ugrožena a konstatovane su joj teške telesne povrede glave u vidu preloma kostiju lica. Ona je u svesnom stanju i nalazi se pod stalnim nadzorom lekara u intenzivnoj nezi Odeljenja dečije hirurgije – objasnila je u izjavi za ''Blic'' portparolka Instituta dr Andrea Đuretić.

Povređena devojčica je na sreću u stabilnom stanju; Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

Kako Blic saznaje, incident se desio oko 11 sati u samom dvorištu vrtića ''Kockica'' gde je kombi za dostavu hrane Ustanove za predškolsko vaspitanje i obrazovanje ''Poletarac'' u čijem sastavu se nalazi pomenuti vrtić, došao da dopremi obroke za mališane.

Ovu informaciju potvrdili su nam u Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici gde kažu za ''Blic'' da su inspektori izvršili uviđaj na licu mesta, te da je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom u toku detaljna istraga povodom ovog incidenta.

Nezvanično, nesreća se dogodila naočigled tridesetak mališana koji su se u to vreme igrali u dvorištu vrtića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K- SO

    12. oktobar 2018 | 12:52

    Gde su bile vaspitacice? Zar su samu decu pustile na dvoriste?

  • Ana

    12. oktobar 2018 | 12:47

    Uzas, u vrticu... pa deca treba da su tamo sigurna... ja ne mogu da verujem...

  • Oh Bože

    12. oktobar 2018 | 14:35

    Pa niko nigde više nije siguran. OČAJNA SAM....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA