Vučić na predizbornom mitingu SNS u Batajnici: Imamo već neku sliku o ubistvu Ivanovića

Održan je predizborni izbor u Batajnici SNS-a

  • 13

Bilo ko da je ubica, Srbin, Albanac, stranac, nadam se i izražavam nadu da će ubice biti otkrivene i procesuirane, a Beograd će sarađivati po tom pitanju s Pristinom na svaki način, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić rekao zašto ide u posetu Hrvatskoj, i otkrio šta je cilj ovog puta

Odgovarajući na pitanja novinara pre početka predizbornog mitinga Srpske napredne strane u Batajnici, Vučić je rekao da Srbija želi da istraga ide brže, te da što pre dođemo do rezultata.

Foto: Tanjug/Tanja Valic

- Mi već imamo neku sliku, ali ne bih da govorim ništa zvanično, sačekaćemo i nadam se da će ubice biti pohvatane i mi ćemo sarađivati s Pristinom na svaki način - rekao je Vucić.

- Idem u Hrvatsku sa željom da učinimo nešto zajedno za budućnost - rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i istakao da će u Zagrebu razgovarati o bilateralnim odnosima, a to znači o pitanju granice, nestalih, odnosu prema Srbima u Hrvatskoj i Hrvatima u Srbiji, te unapređenju ekonomskih odnosa.

- Mir i stabilnost je moja ključna poruka, ali Srbija neće biti slabija da bi neko drugi bio zadovoljan - poručio je predsednik Srbije uoči zvanične posete Zagrebu, koja je usijala atmosferu u Hrvatskoj do neuobičajenih razmera.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA