Stefanović o kampanji koja se vodi pred beogradske izbore: "SNS ima projekte, opozicija samo mržnju"

Kako kaže, predstavnici opozicije zagovaraju vladavinu prava i nezavisne institucije, ali bi i jedno i drugo ukinuli kada dođu na vlast

  • 53

Predsednik Gradskog odbora SNS Nebojša Stefanović rekao je da SNS na izbore u Beogradu izlazi sa konkretnim rezultatima, dok opozicija sem mržnje prema suprostavljenim stranama u svom programu ne nudi ništa.

- Od nama suprostavljenih čujemo samo poruke mržnje i nasilja, to je ja mislim suštinska razlika između naših kampanja - rekao je Stefanović za Pink i dodao da SNS u dogovoru sa građanima pravi listu projekata koji će biti ostvareni u budućnosti.

Vesić najavio postavljanje ograde koja će blokove 28 i 29 štititi od buke: Projekat je skup, ali moramo to da uradimo

- Oni su potpuno fokusirani na sebe i na svoje interese, nema suštine, šta je to što se nudi građanima Beograda - navodi Stefanović.

Kako kaže, predstavnici opozicije zagovaraju vladavinu prava i nezavisne institucije, ali bi i jedno i drugo ukinuli kada dođu na vlast.

- Oni govore da sudije koje ne budu sudile kako im se sviđa neće obavljati svoju funkciju. To je skandalozna poruka za pravosuđe. Kod nas sada postoje nezavisne institucije, ali po njima vidimo da bi ih oni ukinuli - rekao je Stefanović.

Foto: MUP Srbije

Dodaje da pretnje opozicije da će nakon izbora izaći na ulice samo dokazuju njihov način rešavanja stvari.

- Ako nam ne odgovara glasanje naroda, hajde da rešimo to na ulici, da izađemo na ulicu - navodi Stefanović.

On se osvrnuo i na pitanje sastava Gradske izborne komisije rekavši da njen sastav u vreme kada nema izbora proporcionalno predstavlja sastav Gradske skupštine.

- U skladu sa onim što je narod izabrao, svi učesnici vlasti imaju određeni broj mandata. Tako imate u stalnom sastavu predstavnike DS, DSS, udruženje Šapića i stranaka oko SNS - kaže Stefanović i dodaje da GIK u proširenom sastavu, kada su izbori, dobija po jednog člana sa svih predatih lista.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- GIK je dala svima dozvolu za posmatranje. Kada odete na biračko mesto tamo ima po 15,20 predstavnika svake opozicione stranke. To su samo zamene teza, nismo zadovoljni kako stojimo i sada ćemo da pravimo izmišljotine gde ih nema - kaže Stefanović.

Dodaje da je pisanje KRIK-a o imovini nosioca liste SNS Zorana Radojičića još jedan pokazatelj negativne kampanje, gde je važno da se "nešto napiše, baci malo blata, pa ne mora baš da bude ni tačno".

On ističe da SNS ima konkretne projekte, te da zna šta i kako može da se uradi, dok opozicija osim mržnje ne nudi ništa.

- Na našoj listi su ljudi koji drže reč. Građani imaju čemu da se raduju u budućnosti i Beograd, kao i cela Srbija napreduju - zaključio je Stefanović.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dunja

    17. februar 2018 | 11:42

    Bice ovo jos jedna u nizu pobeda SNS a.

  • Branko

    17. februar 2018 | 10:26

    Opozicija jedino sto radi je iznosenje lazi i napada vlast, na to im se svela cela kampanja.

  • Ivan

    17. februar 2018 | 11:20

    Gradjani uvek nagrade vredne ljude, zato ce SNS i pobediti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA