ODVALJEN: Džej uleteo kolima među pešake usred Beograda! (FOTO)

Pevač je ispred zgrade "Kinoteke" svojim automobilom umalo naleteo na mnogobrojne prolaznike, a stubići koje je pogazio su sprečili veće posledice. Posle incidenta, vidno teturajući se Džej je napustio auto i izgubio se u nepoznatom pravcu

  • 29

Pevač Džej Ramadanovski danas oko 14 časova, svojim automobilom izleteo je na trotoar ispred "Kinoteke" u centru Beograda, i pri tome pogazio stubiće koji su ga usporili i sprečili da svojim vozilom povredi nekog od pešaka!

Nakon udesa, Džej je prilično dezorijentisan, teturajući izašao iz kola i udaljio se sa lica mesta.

Iza njega su mnogobrojni prolaznici u čudu komentarisali postupak popularnog folkera, koji u blizini mesta incidenta ima svoj ugostiteljski objekat.

Da podsetimo, Ramadanovski je svojevremeno u Švedskoj uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, i mesec dana je proveo u tamošnjem zatvoru.

- Kod policije u Srbiji, ali i bivšoj velikoj Jugi uvek je palio moj šarm, pa sam se izvlačio. Švedski zatvori su bukvalno kao popravni domovi kod nas. Al’ tamo, brate, imaš teretanu, saunu, đakuzi, solarijum - ispričao je tada Džej.

(Tekst i foto: Telegraf.rs)

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje fotografija bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastarbajter

    4. april 2014 | 16:10

    Jbt...da se ovo meni desilo lezao bih samo tako u zatvoru.....cemu vise ta bahatost majstore?? Uzmes lepo taxi i kraj....ovako ispadas em smesan,em bahat,em pijandura....sam sebi kopas jamu,a umalo nekome raku.....

  • vlada

    4. april 2014 | 15:19

    A šta čovek je na 3 promila konstantno...Jednom se u životu napio i sad samo doliva...Alkos klasični

  • Pravnik

    4. april 2014 | 15:18

    Au na šta je spao,na punta!Šta ti je kocka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA