ANA NIKOLIĆ: Samo poremećenima smeta moja izjava da su mi prijali dani žalosti!

- Kontekst te rečenice je da su se svi ujedinili i disali kao jedan, gde su se nespojive stvari spojile, kako među ljudima, tako i životinja - objašnjava pevačica

  • 18

Bez obzira što je pretrpela žestoke kritike zbog svoje izjave da su joj baš prijali dani žalosti jer je mogla da čuje neku dobru simfoniju i pogleda balet, pevačica Ana Nikolić kaže da samo poremećeni ljudi vide lošu konotaciju u onome što je rekla!

- Kontekst te rečenice je da su mi prijali dani žalosti jer su se svi ujedinili i disali kao jedan, gde su se nespojive stvari spojile, kako među ljudima, tako i životinja. A to je ono što mi nedostaje, a ne samo pljuvanje i rušenje drugih. To je poenta moje rečenice. A to što neko traži lošu konotaciju moje izjave, to je njihova poremećenost. Žalim ih - rekla je Nikolićeva koja je donirala tri tone pomoći za svoj rodni Paraćin.

Inače, Anu je juče preko svog Tviter profila "prozvao" sudija iz "Plesa sa zvezdama" Aleksandar Josipović koji joj je poručio da "ne govori i ne čita".

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA