Gradonačelnik Knina: Nadam se da će se Srbi vratiti, ovo je njihova domovina i dedovina

- Ovo je njihova domovina i dedovina, nadam se da će to uvideti i vratiti se, oni su posebno ugrožena grupa jer je reč od starijoj populaciji - rekao je Jelić

  • 18

Gradonačelnik Knina Marko Jelić izjavio je danas da ne vidi razloga zašto se ne bi poklonio srpskim žrtvama i da se nada da će se Srbi vratiti jer je, kako kaže, Knin njihova dedovina.

Kolinda sipala Srbima so na ranu: Oluja je blistava pobeda pod vođstvom Tuđmana

- Ne vidim razloga zašto ne bih, svaka žrtva je žrtva. Svi civili koju su stradali težak su teret svakom normalnom čoveku. Nije prihvatljivo omaložavati bilo čiju žrtvu - patnja je patnja - rekao je Jelić za N1.

Upitan hoće li se brinuti o građanima srpske nacionalnosti, on je odgovorio potvrdno.

- U ovom trenutku ovde živi oko 30 posto građana srpske nacionalnosti. Ja se nadam da oni koji su otišli da će se vratiti. Ovo je njihova domovina i dedovina, nadam se da će to uvideti i vratiti se, oni su posebno ugrožena grupa jer je reč od starijoj populaciji - rekao je Jelić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    4. avgust 2017 | 20:26

    Ocistise Krajinu, ispraznise Slavoniju, svi koji mogu masovno napustaju Hrvatsku i idu u evropske zemlje, ostace im zemlja bez naroda, a bez naroda nema ni drzave.

  • Dalibor

    5. avgust 2017 | 17:12

    A zašto bi se mladi vratili iz Srbije u Knin gde ih čekaju samo uvrede i poniženja od strane Hrvata....bolje im je u Srbiju nego u Republici Ustaškoj...ovaj Hrvatskoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA