Posvađali se zbog devojaka, pa zakazali tuču preko Fejsbuka: U tuči kod Doboja, nožem teško povređen maloletnik

U tuči koja se dogodila juče, 20 minuta iza ponoći sevale su šake, drvene letva, suzavac, a potom i nož

  • 3

Mehmed Husaković (21) iz Grapske kod Doboja priveden je zbog sumnje da je, u dogovorenoj tuči juče čakijom izbo i teško povredio  S. S. (18) iz Klokotnice kod Doboj Istoka, pišu Novosti.

Jeziva smrt kod Doboja: Roj stršljena napao šumara, preminuo od ujeda po glavi i telu

DA LI JE OVO PRAVDA: Muž je udario, ona ga izbola nožem zbog toga. Na kraju je SAMO ONA PRIVEDENA!

Tuča se dogodila na lokalnom putu u Grapskoj, a u njoj su učestvovali još i Armin Hadžić (20), te S. S. (17) obojica iz Grapske.

Kako saznaju Novosti, motiv tuče bila je svađa četvorice mladića oko pojedinih devojaka. Ranjeni mladić iz Klokotnice bio je u gostima kod S. S. iz Grapske i na Fejsbuku su počeli da se prepucavaju oko devojaka. Međusobno su razmenjivali psovke i teške reči, a onda su se putem te društvene mreže dogovorili da se nađu na putu kako bi se obračunali.

U PU Doboj je potvrđeno da su se mladići na putu sastali u utorak dvadesetak minuta iza ponoći i odmah je došlo do obračuna u kome su sevale šake, drvene letva, suzavac, a potom i nož.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

S jedne strane, u tuči su učestvovali Husaković i Hadžić, a s druge strane dvojica maloletnika. Mlatili su se šakama, da bi u jednom trenutku jedan od njih otkinuo letvu sa obližnje ograde i njome krenuo prema protivnicima.

- Tokom tuče jedan maloletnik je sprejom suzavcem poprskao M. H. i A. H. po očima, da bi M. H. tokom dalje tuče preklopnim nožem ubo S. S. u donji deo leđa - saopšteno je iz PU Doboj.

Foto-ilustracija: Profimedia/AFP

Portparol PU Doboj Ljerka Stanimirović kaže da su od učesnika tuče uzete izjave, a od M. H. je oduzet nož za koji se sumnja da je korišćen prilikom ranjavanja maloletnika.

- Nakon kriminalističke obrade M. H. je pušten na slobodu i protiv njega će biti podneta krivična prijava Okružnom javnom tužilaštvu u Doboj zbog nanošenja teških telesnih povreda. Protiv ostalih učesnika tuče takođe će biti preduzete zakonom predviđene mere - rekla je Stanimirovićeva.

Povređenom maloletniku pomoć je ukazana u Opštoj bolnici “Sveti apostol Luka” u Doboju, ali je na zahtev porodice prevezen u UKC Tuzla na dalje lečenje. U dobojskoj bolnici zbrinuti su i Mehmed Husaković i Armin Hadžić kojima su konstatovane lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA