≫ 

USTAŠA PLJUNUO NA HRVATSKU PRIJAVU: Evo kako je Tompson reagovao na prijavu koja je podneta protiv njega

Portparol karlovačke policije Senka Staroveški potvrdila je Hini da je Tompson prekršajno prijavljen zbog kršenja člana pet, kojim se brani isticanje neprimerenih simbola, tekstova, slika ili crteža, kao i izvođenje pesama ili tekstova koji remete javni red i mir

  • 5
Marko Perković Tompson Printskrin: Youtube

Protiv Marka Perkovića Tompsona podneta je prijava zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda. Daljom istragom će se utvrditi identitet eventualnih drugih ljudi koje su tokom koncerta remetili javni red i mir, piše “Večernji list“.

Tompson "popio" prijavu zbog koncerta na godišnjicu "Oluje": Prekršio javni red i mir

Portparol karlovačke policije Senka Staroveški potvrdila je Hini da je izvođač prekršajno prijavljen zbog kršenja člana pet, kojim se brani isticanje neprimerenih simbola, tekstova, slika ili crteža, kao i izvođenje pesama ili tekstova koji remete javni red i mir.

Na službenom Fejsbuk profilu Tompsona objavljena je reakcija - pesma “Čavoglave“ uz poruku "Pozdrav uz pesmu koja je nastala u Domovinskom ratu" i reči “Za dom spremni“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VAN

    10. avgust 2017 | 09:02

    Krajnje licemerje, kad se zna je to nezvanična politika Hrvatske.

  • Oscar

    10. avgust 2017 | 09:29

    Pa jel' neko mislio da će njega takvog da potrese jedna prekršajna prijava? Ta njihova mržnja prema Srbima nikada neće prestati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA