Najnenormalnije momačko veče: Mladoženja i kum Hrvati pravili haos i skakali po policijskom autu, probudili se na trežnjenju u stanici!

Jedna od njihovih nestašluka je skakanje po policijskom autu

  • 3

Hrvatski mladoženja i njegov kum napravili su toliki broj prekršaja, da su dan nakon momačke večeri proveli na trežnjenju u zadarskoj policiji, a uz to su dobili i nekoliko prijava zbog narušavanja javnog reda i mira, vređanja i omalovažavanja policajaca, prisilu nad službenoj osobi i oštećenja tuđe imovine.

Za bodibildera su pričali da je mafijaš, a sada je prokopao tunel na jadranskom ostrvu do "svoje" plaže i pretio komšiji da će ga zaklati! (FOTO)

A sve je počelo u Rađancu na proslavi momačke večeri u noći između četvrtka i petka.

Sviralo se, pevalo i galamilo, zbog čega su susedi pozvali policiju. Policajci su došli na haotičnu žurku i upozorili mladiće da se smire. Pošto to nisu učinili, susedi su ponovo intervenisali.

Kada su se policajci vratili, mladoženja i kum su ih omalovažavali, vređali, polivali pivo uokolo i opirali se, a domaćin proslave L.F.(31) zajedno s B.M.(32) popeo se na policijski auto. Jedan je skakao po haubi, a drugi po krovu, tako da su automobil i oštetili.

Policajci su pozvali pojačanje te su došle i druge policijske patrole. Tada su se mladoženja i kum dali u bekstvo i počeli sa opiranjem prilikom hapšenja.

Ipak, na kraju su savladani i privedeni na trežnjenje.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA