Zastrašujući prizor u Podgorici: Pronađen obešen pas (FOTO)

S obzirom na to da na pomenutim objektima postoji video nadzor, iz NVO "Prijatelji životinja Podgorica" su kazali da će tražiti da policija izuzme snimke, kako bi se utvrdilo ko je počinilac ovog dela

  • 7

Danas je na Marezi, u neposrednoj blizini Garden centra u Podgorici, pronađen obešen pas.

Krv je bila svuda: Nemački ovčar rastrgao lopova koji je pokušao da opljačka kuću, vlasnici zatekli scenu iz horora (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Psa je pronašao čovek koji, inače, tu radi i koji ga je danima unazad hranio, kazali su iz NVO "Prijatelji životinja Podgorica".

Šokiran prizorom koji je zatekao, navode, nije uspeo ni da pozove policiju. Prema njegovim rečima, uspeo je da sazna da je psa obesio čovek kojem je, navodno, sinoć zaklao tri kokoške.

Kako su kazali iz NVO "Prijatelji životinja Podgorica", njihovi volonteri nisu zatekli leš životinje. Kako je već bio kraj radnog vremena, dodaju, tamo nisu zatekli nikog osim stražara na susednom objektu, koji je kazao da o pomenutom slučaju ne zna ništa.

S obzirom na to da na pomenutim objektima postoji video nadzor, NVO će tražiti da policija izuzme snimke prema kojima bi se moglo utvrditi ko je počinilac ovog dela.

Stravične fotografije sa lica mesta pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA