Upali su noću u kuću, maltretirali bosansku porodicu da im kažu gde je novac i zlato: Vezali su ženu, udarali ih i pucali!

Da se radi o razbojništvu poput onih iz filmova, najbolje govori činjenica da je A.O. zadobila lakše telesne povrede, a njen suprug R.O. teške telesne povrede

  • 3

U Tesliću se sinoć, u mestu Gusti Teslić u Republici Srpskoj, dešavala prava drama nakon što su nepoznate osobe "upale" u porodičnu kuću Omerović i izvršile razbojništvo koristeći silu i vatreno oružje, piše Avaz.ba. Sve se odigralo oko 1:30 časova posle ponoći.

Traga se za ovim pljačkašima zlatare: Žena i muškarac u Sokobanji izveli krađu u zlatari, policija traži vašu pomoć

Udarci u glavu

Još nepoznati muškarci "upali" su im u kuću, dok su Omerović i njegova supruga bili u dubokom snu. Probudili su ih jaki udarci u glavu. Jedan od razbojnika zatim je, dovodeći i sebe u opasnost, pucao u zid spavaće sobe.

Na svu sreću, ispaljeni metak nikoga nije ranio. Nesrećni supružnici doživeli su ogroman šok, a okrutni razbojnici su tražili novac i zlato.

Da se radi o razbojništvu poput onih iz filmova, najbolje govori činjenica da je A.O. zadobila lakše telesne povrede, a njen suprug R.O. teške telesne povrede.

Uprkos ogromnom šoku koji su pretrpeli, Omerovići su pokušali da ih savladaju. Budući da je A.O. pokušala da se bori sa jednim od pljačkaša, on je odlučio da je zaveže.

Teške povrede

Potom su, ne birajući čime i kako, nastavili da udaraju njenog supruga. Uporno su tražili novac i zlato. Used jakih i brojnih udaraca, zadobio je teške telesne povrede.

Kako nisu uspeli da pronađu novac kao ni zlato, nakon drame koja je trajala više od sat vremena, nemilosrdni razbojnici udaljili su se iz kuće u nepoznatom pravcu.

Pretučena i prestravljena porodica odmah je pozvala policiju, a potom su se, oko 3:30 časova, otišli u lokalni dom zdravlja, piše Avaz.ba.

Foto-ilustracija: Profimedia/AFP

Usled teških povreda, prebačeni su za Kantonalnu bolnicu Zenica. Omeroviću, čije je telo prekriveno modricama, konstatovane su teške povrede i to fraktura glave i potres mozga.

Zbog težine povreda, zadržan je u zeničkoj bolnici. Celokupan slučaj prijavljen je policiji, koja vodi istragu u vezi sa ovim nesvakidašnjim incidentom.

Stradala i starica

Šok je pretrpela i majka nesrećnog Omerovića, koja stanuje u prizemlju kuće. Prvobitno je njoj "upao" jedan nepoznati muškarac, dok su ostala trojica razbojnika, razvalivši ulazna vrata, provalili na prvi sprat gde žive supružnici Omerović.

Na sreću, pošto se radi o starijoj osobi, razbojnik joj nije naneo fizičke povrede. Ona je, takođe, doživela ogroman stres.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Obrad

    19. avgust 2017 | 19:29

    Na kolac bi ja sve njih da budu primer za ostale da niko vise i ne pomisli da uradi tako nesto...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA