Fotografija koja je razbesnela mnoge: Kolinda posetila poplavljeni Zadar i čoveka koji plače, a ona je... (FOTO)

Oko jednog pitanja prepiru se korisnici na društvenim mrežama

  • 20

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović juče je hitno otišla u Zadar, ne bi li se na licu mesta uverila kakve je situacije na terenu nakon nesvakidašnjih poplava koje su pogodile taj grad. Tada je i nastala fotografija koju je objavila na svom zvaničnom Instragram nalogu, a koja je izazvala polemike među pratiocima. Da li se to Kolinda smeje ili plače?

CAR: Na gumenom flamingosu krstario je preplavljenim Zadrom nakon nezapamćenog nevremena (FOTO) (VIDEO)

Na fotografiji, hrvatska predsednica grli starijeg Zadranina koji plače, ali njen izraz lica nije baš potpuno jasan. Da li Kolinda plače sa njim ili se smeje?

Portal Index.hr piše sa je Kolindino lice delimično zaklonjeno, ali se čini da se zapravo smeje.

- Usne su joj podignute prema gore u nešto što liči na osmeh, a to sugerišu i crte na obrazima - piše portal. I čitaoci Indexa, u anketi na tom sajtu izglasali su većinski da se Kolinda smeje.

 
#budičovjekrodasvogaA post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@predsjednicarh) on

Ukoliko je zaista tako, reč je o novom, velikom gafu hravatske predsednice jer je nezapamćeno nevreme nanelo veliku štetu Zadranim, uništilo im domove, paralisalo bolnice, a bujica je razorila puteve, što svakako nije razlog za osmeh.

Da li se Kolinda smeje ili plače? Ostavite nam vaše mišljenje u komentarima.

Pročitajte još:

Voda u Zadru ne sme da se pije, i još dugo neće moći: Sve je poplavljeno, oluja u Hrvatskoj donela više padavina nego Irma u Americi (VIDEO)

Kao da je Irma stigla u Hrvatsku: Izdato crveno upozorenje za stravično nevreme, ljudi zarobljeni u automobilima, škole zatvorene (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA