≫ 

Pobesnela prostitutka: Napala i opljačkala čoveka koji ju je odbio

Pretučeni i osramoćeni B. A. je slučaj prijavio policiji

  • 0

Besna prostititka je napala, tukla po glavi i opljačkala B. A. (60) iz skopskog prigradskog naselja Ilinden, samo zato što je odbio njene seksualne usluge.

Ubo je nevenčanu suprugu u grudi, stomak i vrat, pa je pregazio autom: Uveče se sam prijavio policiji!

Blagoja (85) nije mogao bez svoje Slobodanke (75) koja je završila u staračkom domu: Rešio je da joj se pridruži i spremio iznenađenje života (FOTO)

Nesvakidašnji incident se dogodio sinoć oko 20.30 časova na ulici koja prolazi pored Keja Dimitar Vlahov  u Skoplju, blizu benzinske pumpe.

To mesto je poznato kao jedno od onih gde se skupljaju skopske prostitutke

Vraćajući se kući sa svojim automobilom "opel astra“, B. A. je za trenutak zastao blizu benzinske pumpe. U tom trenutku mu je prišla jedna od "lepotica noći“ i ponudila svoje seksualne usluge.

Kada je začuđeni čovek to odlučno odbio, pobesnela prostitutka je počela viče na njega i da ga udara rukama po glavi.

Foto: Wikipedia/Dickelbers

Dok se čovek branio od pomahnitale žene, ona mu je iz džepa na majici uspela da izvuče novčanik. Tada su im se prišla još dvojica muškaraca, verovatno makroi ili saradnici prostitutke. Novčanik sa parama ona je dobacila jednom od njih, dok je drugi nastavio da tuče nemoćnog čoveka.

Kada su ispraznili novčanik, prostitutka mu ga je ubacila u auto, nakon čega su svo troje pobegli, a pretučeni i osramoćeni B. A. je slučaj prijavio policiji.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA