≫ 

Detalji tragedije u kojoj je stradala Marina i njeno dvoje dece: Ne zna se da li ih je ona zapalila, postoji još jedna verzija

Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih veštačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći da li je u pitanju saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozača i njene dece, kao ni to da li li je ona sama povela sebe i svoju decu u stravičnu smrt

  • 1

Tragedija koja je zavila čitavu Hrvatsku u crno, smrt majke Marine Š. (29) i dvoje dece, ćerke (5) i sina (1) čija ugljenisana tela su pronađena duboko u šumi u mestu Husain nedaleko od Kutine, još uvek intrigira građane, porodicu, ali i policiju.

Marina (29) zapalila sebe, sina i ćerku: Otišla je sa posla, pokupila decu i odvezla ih duboko u šumu - onda su pronašli njihova ugljenisana tela

Policija, naime, po nalogu i u saradnji sa tužilaštvom u Sisku i dalje sprovodi radnje sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog nemilog događaja koji se desio u utorak 10. oktobra oko 9 sati.

Posle prijave nestanka, kako Jutarnji list saznaje, odmah je pokrenuta potraga širokih razmera, rođaci i prijatelji automobilima su pretraživali celi kraj tražeći majku i dvoje dece koja je otišla u nepoznato u svetloplavom Ševroletu. Potragu su proširili na Kutinu, Pakrac, Popovaču, prema Sisku, provereno je i utvrđeno da nije prešla granicuu šumi je pronađen izgoreni automobil i tri ugljenisana tela.

Ona su poslata u Opštu bolnicu u Sisku radi obdukcije i identifikacije. Tek tada će sa sigurnošću moći da se potvrdi da li je reč o Marini i njeno dvoje dece.

Dok se čekaju rezultati istrage, obdukcije i potrebnih veštačenja, istražitelji ne mogu sa sigurnošću reći da li je u pitanju saobraćajna nesreća u kojoj je došlo do zapaljenja automobila i tragične smrti vozača i njene dece, kao ni to da li li je ona sama povela sebe i svoju decu u stravičnu smrt.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA