Mladića (19) ubila prečka: Skočio i uhvatio se za gol, pukla šipka i pala mu na glavu

Mladić B. S. iz sela Ropalce, kod Kumanova, preminuo je od teške povrede glave

  • 2

Na fudbalskom stadionu u naselju Saraj, nadomak Skoplja, u nesvakidašnjem nesrećnom slučaju, nastradao je 19-godišnji mladić B. S. Njega je ubila prečka gola koja mu je pala na glavu.

Mladić teško povređen kada mu je na glavu pala prečka od gola (FOTO)

Mladić B. S. iz sela Ropalce, kod Kumanova, preminuo je od teške povrede koju je zadobio kada je na njega pala prečka gola na fudbalskom stadionu u skopskom naselju Saraj.

MUP je saopštio da je mladić, sa teškom povredom glave, juče oko 14 sati, privatnim vozilom bio dovezen u Gradsku opštu bolnicu "8 Septemvri" u Skoplju, gde je ubrzo i preminuo.

Dok je bio na stadionu u naselju Saraj, B. C. je u jednom trenutku skočio i uhvatio se za prečku gola. Ona se slomila i pala direktno na glavu nesrećnog mladića.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    14. oktobar 2017 | 20:54

    Pa po koji put se vec sve ovo isto desava , ja znam za bar dvadesetak ovakvih slucajeva .

  • Kuki

    16. oktobar 2017 | 09:03

    Toliko mladih života izgubljeno na isti način, a niko ne reaguje. Ili pukne prečka ili se obori metalna konstrukcija gola i ubije nekoga.Dokle? Imaju li kakvi standardi za te golove, osim dimenzija? Da li je neko odgovoran za to? Ko ih je postavio? Dokle ta neodgovornost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA