ULOV OD ČETVRT TONE JEDVA ODNELI KUĆI: Boban i Miki su iskusni lovci, ali ovo hvalisanje kao iz horora niko nije očekivao (FOTO)

Zver od četvrt tone su jedva podigli i privezali za džip

  • 4

Dvojica lovaca, Boban iz sela Dimonce i Miki iz sela Suv Ora, blizu Kratova, na severu Makedonije, ovih dana su imali neverovatan ulov.

U LOVU NA OLUJE: Ova dva Zrenjaninca ne znaju za strah, prkose munjama i najstrašnijim olujama (FOTO) (VIDEO)

Oni su u planini između kratovskih sela Dimonce i Beljakovce uspeli da odstrele divlju svinju tešku preko 250 kilograma.

Zver od četvrt tone su jedva podigli i privezali za džip, a dok su sa divljom svinjom prolazili selom, svi su u čudu zastajkivali da vide.

Ipak, složićete se da ovo nije nimalo humano ophođenje prema drugim živim bićima, i da nije najbolji način da se ovako prevozi plen.

Čak i oni koji podržavaju lov, slažu se da bi ulov trebalo propisno prevesti do željene destinacije, te da scene poput vezivanja tek uhvaćenog vepra za šoferšajbnu, dok se ni krv još nije osušila, nikako nije prizor koji iko želi da gleda.

Prolaznici su bili užasnuti ovim jezivim prizorom, a u krajnjem slučaju, nebezbedno je voziti na ovakav način, pa su vezivanjem tek ubijene, nedužne životinje, Boban i Miki doveli u opasnost ostale učesnike u saobraćaju.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    28. oktobar 2017 | 12:12

    Evidentno je da vepar nije ziv , a sumnjam i da je bio svestan sta ga je snaslo . To sto se tice ophodjenja prema zivim bicima . Sto se tice transporta ulova , hteli su oni da ga donesu na ledjima , al' brate 250 kila ? Mi po nas "ulov" odemo u mesnicu i svih 200grama ponosno bacimo na sto . Nas treba zaliti .

  • Mihajlo

    28. oktobar 2017 | 12:25

    Kako li se ophode prema onim sto kupujete u marketima ? Dal' znate ?

  • Igor

    28. oktobar 2017 | 13:20

    Ne vidim kako bi ga drugačije i odneli. Uzgred, rekord beogradskog lovišta je 307 ili 311 kg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA