Srpkinja (24) na poternici zbog 250 evra: Opljačkala crkvu, tražili je pune dve godine. A onda im je sama došla "na noge"!

Kada je mislila da se to krivično djelo „zaboravilo“, Šćepanovićka je pokušala da uđe u Crnu Goru

  • 5

Policijski inspektori uhapsili su srpsku državljanku Stamenu Šćepanović (24) iz Trstenika, rodom sa Kosova, koja je pre dve godine iz kotorske starogradske crkve Svetog Nikole ukrala 250 evra.

Beograđanka je "Milica ispod duge": Slučajno ju je uslikao, 3 godine za njom tragao i napokon našao!

Devojka je u leto 2015. godine, kako se sumnja, ukrala iz crkve novac koji je bio u delu gde se prodaju crkveni suveniri i sveće. Nakon prijave, kotorska policija je odmah identifikovala, ali je Šćepanovićka uspela da napusti Crnu Goru.

Za njom je bila raspisna poternica, ali je Stamena uspevala da izmakne poteri. Ipak, kada je mislila da se to krivično delo "zaboravilo", Šćepanovićka je pokušala da uđe u Crnu Goru.

Ona je identifikovana kontrolom dokumenata na jednom od graničnih prelaza, dok je pokušavala redovnom autobuskom linijom da dođe do Crnogorskog primorja.

Foto: Tanjug/Tanja Valič

Nju su policijski službenici odmah uhapsili, te je sprovedena sudiji za istragu kotorskog osnovnog suda. Kotorski tužilac je još ranije protiv Šćepanovićke podneo optužni predlog, po kome je i zahtevano da se ona pritvori.

Pavićević ju je, kako saznajemo, u prisustvu branioca saslušao, te joj odredio pritvor do 30 dana. Šćepanović je upućena u spuški istražni zatvor, preneo je Bokanews.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladin

    29. oktobar 2017 | 11:59

    Da je ukrala milione nebi je hapsili .

  • Renata

    29. oktobar 2017 | 12:47

    Ne sme da se krade od lopova.

  • Apostol

    30. oktobar 2017 | 16:23

    Jos nisam cuo da je neko uhapsen u Srbiji gde se javno zna da su pokrali Hram Svetog Save u Beogradu I to samo 750 000 Eura.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA