Krvava drama u Skoplju: Gazda menjačnice ubio dvojicu naoružanih napadača (FOTO)

U prvom pokušaju da ga opljačkaju, vlasnik menjačnice ranjen i od tada šepa, u drugom pokušaju nije imao milosti

  • 20

Pokušaj oružane pljačke jedne menjačnice u Skoplju tragično se završio za dvojicu naoružanih razbojnika, čiji identitet policija još utvrđuje. Na njih je pucao G.A. (58), vlasnik menjačnice "Makedonija", koja se nalazi na ulici Boris Trajkovski u skopskom naselju Kisela Voda – i na licu mesta ih ubio.

Bruklinska potera usred Novog Sada: 3 mladića uz vitlanje nožem iz menjačnice uzeli sve i počeli da beže. Tada su se čule policijske sirene

Iz MUP-a saopštavaju da se krvava drama desila u popodnevnim satima, oko 16.35 časova.

Prema prvim informacijama, dve nepoznate i naoružane osobe su ušle u menjačnicu u kojoj se u to vreme nalazio njen vlasnik G.A. iz Skoplja. To su zabeležile i bezbednosne kamere. Sa uperenim oružjem, oni su od njega zatražili pare, a kada je on to odbio, napadači su ga napali udarajući ga drškom pištolja po glavi.

Vlasnik menjačnice je u jednom trenutku uspeo da se odbrani i otrgne od napadača, da izvadi svoj pištolj i puca prema njima da bi se odbranio. Meci su za obojicu bili smrtonosni. Razbojnici su preminuli u samoj menjačnici, a povređeni vlasnik menjačnice je sa kolima Hitne pomoći odnesen u bolnicu.

Policija radi na identifikaciji ubijenih napadača. Doznaje se da jedan od napadača, 32-godišnji čovek, u policiji ima debeo kriminalni dosije. On je već bio osuđivan za niz pljački, krađa i razbojništva, a bio je osumnjičen i za seriju pljački koje su se proteklih dana desile u Skoplju, i za njim je tragala policija.

Žitelji obližnjih zgrada kažu da je ta menjačnica bila opljačkana i pre nekoliko godina. I tada su u nju upali naoružani razbojnici koji su ranili vlasnika menjačnice G.A. Čovek od tada šepa, ali, radi odbrane, sa sobom nosi i pištolj.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    27. novembar 2017 | 23:59

    Bravo majstore!Kad su ovi nasi pametni,neka prepisu zakon iz SAD,po kome imas pravo oruzano da branis svoj posed!

  • Sasa

    27. novembar 2017 | 23:53

    Da takav zakon vazi,bilo bi ekstremno malo posla i za policiju i za advokate i za sudstvo a i za kriminalce!Morali bi da se bave drugim zanatom! Sto pre uvesti zakon zastite privatnog poseda!

  • ANTIROM

    27. novembar 2017 | 23:55

    Bravo majstore castim pice!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA