Jedan Hrvat nam je poslao samo jednu rečenicu kojom je objasnio zašto je njegova zemlja zapravo pokojna (FOTO)

Hrvati presudu Haškog tribunala kojom je nekadašnji državni vrh Hrvatske optužen za ratne zločine nikada neće prihvatiti

  • 35

Samoubistvo ratnog zločinca Slobodana Praljka i dalje je glavna vest u medijima u regionu. U Zagrebu su osvanule umrlice sa slikom Praljka i njegovim poslednjim rečima sa porukom da je danas sahrana "preminuloj Republici Hrvatskoj", a na naš tekst o ovoj vesti stigao je komentar čitaoca iz Hrvatske koji je u jednoj rečenici objasnio zašto je njegova zemlja zapravo pokojna.

REPUBLIKA HRVATSKA JE PREMINULA: Osvanule bizarne umrlice u Zagrebu sa slikom Praljka i njegovim poslednjim rečima!

Pa i jesmo pokojni, glumimo da ne pripadamo Balkanu, Evropu ne zanimamo, a sami ne znamo niti možemo - glasi komentar čitaoca koji se potpisao samo kao Zg, pa se može pretpostaviti da je iz Zagreba.

Printskrin: telegraf.rs

Autor umrlica kojima je oblepljen Zagreb obaveštava građane ''kojima je još stalo'' da je u 27. godini života preminula Republika Hrvatska. Kao datum smrti naveden je 1. januar 2018. godine, a poslednji ispraćaj 1.12. u 10 sati na Markovom trgu.

Na vrhu umrlice citirane su navodne poslednje reči Slobodana Praljka, po kojima je on kazao: ''Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!'', ali za to nema nikakve potvrde,piše Dnevnik.hr.

Foto: Davor Ivanov

Hrvati nikako ne mogu da se pomire sa presudom Haškog tribunala koja je potvrdila da su Franjo Tuđman i čitav nekadašnji vrh Hrvatske ratni zločinci, a da Slobodan Milošević to nije.

Zašto ovi ljudi pozivaju na "sahranu Hrvatske" i da li je ona zaista "pokojna"? Ostavite nam odgovore u komentarima.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka R.

    1. decembar 2017 | 14:27

    Daleko im lepa njihova od nasss!!poslovica koju koristim od mladosti je !!BOG JE SPOR ALI DOSTIZAN !!ILI TIHA VODA BREG LOMI!! narode moj samo sloga ..ljubav i zdravlje i voleti sebe ..damiliju i svoju zemlju!!SVI ZA JEDNOG ..JEDAN ZA SVEEE !ZIVELA SRBIJA ..KIM I REPUBLIKA SRBSKA!

  • Cika Velja

    1. decembar 2017 | 14:45

    I da pisem komentar na ovo? More,jok ja...ne zanimaju me!!!

  • Toza

    1. decembar 2017 | 14:30

    Slovenci su prvi napali JNA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA