≫ 

Istinita, teška ljubavna bajka iz Sarajeva: Damir i Umihana su prošli pretnje njene majke i očuha, zabrane i batine. Sada čekaju bebu (FOTO)

Nije im bilo lako da se izbore sa svim nedaćama, pa je jedne noći Umihana pobegla kroz prozor svoje kuće u Hrasnom

  • 13

Ljubavna priča iz Sarajeva je ovih dana oduševila čitav region. Neobična i teška ljubavna priča mladog para, koji je morao da prođe kroz brojne prepreke kako bi na kraju bili srećni, raznežila je Balkan, a sada se njihovoj sreći svi raduju.

Bivši dečko je brutalno izbo 32 puta, a sada se udala za čoveka koji ju je sačuvao od te sigurne smrti (FOTO) (VIDEO)

- Bilo je to 3. decembra 2013. godine, kada sam na Fejsbuku u prijatelje "dodao" Umihanu Ajdarpašić. Dan posle smo izašli i našli se u tržnom centru na Otoci. Bio sam potpuno opčinjen ljubavlju, ali samo nekoliko dana uznemirio me poziv na Umihanin mobilni telefon - početak je istinite, sarajevske ljubavne bajke, koju je za Avaz.ba otkrio njen akter, Damir Bajramović.

- Umihanu je zvao njen tadašnji očuh. Sve je izgledalo dramatično, povišen glas, psovka i naređivanje uz podršku njene majke. Sve sam prećutao i nastavili smo sasvim normalno. Izlasci, šetnja, kafe, svakodnevno sam je pratio do škole i kući. Međutim, nakon mesec dana veze sve je postalo gore - ističe on.

Počeo je da dobija pretnje od njene majke i očuha. Govorili su mu da ne sme da je zove i da se viđa sa njom. Ali on je bio uporan i nastavio je da se viđa sa Umihanom.

Trnovit put ka sreći

- A onda je počelo fizičko i psihičko maltretiranje, koje su nad Umihanom provodili njena majka i očuh. Zaključavali su je u sobu u kojoj su bili samo tv, a svet je gledala kroz prozor. Sakrivali su joj hranu, zabranjivali odlaske na mezar njenom ocu, oduzimali mobilni telefon i neretko razbijali. Sve im je bilo uzalud, nas dvoje sve smo izdržali. Bili smo uporni i odlučni, jer nas je povezivala ljubav, sreća i sva lepa osećanja. Jedno drugom smo bili ceo svet - rekao je on.

Nije im bilo lako da se izbore sa svim nedaćama, pa je jedne noći Umihana pobegla kroz prozor svoje kuće u Hrasnom, piše Avaz.ba.

- Pozvali su me njena majka i tadašnji očuh i optužili za otmicu, skrivanje devojke i mnogo toga. Odmah sam krenuo u potragu, a pridružio mi se i njen tadašnji očuh. Pronašao sam je u naselju Socijalno, u jednom parku. Kada je ugledala očuha, pokušala je da pobegne, ali joj nisam dozvolio.

Od tog trenutka često sam ulazio u raspravu sa njenom majkom i tadašnjim očuhom. Rasprava je u nekoliko navrata prerasla u fizički sukob, reagovala je i policija, ali posle toga su se oni malo povukli - rekao je on.

Tadašnji očuh je na njegovo insistiranje napustio kuću, jer ovaj mladić nije mogao da dozvoli da se neko tako ophodi prema njegovoj devojci.

- Ali, sredinom novembra 2015. godine, Umihanu je pretukla njena majka, zadobila je modrice i ogrebotine. Istu noć otišli smo u PU Novo Sarajevo da podnesemo prijavu, ali su nam rekli da to ne možemo da uradimo, jer je ona jos uvek maloletna, a ja kao punoletan ne mogu da podnesem prijavu - rekao je on.

Nakon toga je Umihana odlučila da živi u istoj kući sa majkom ali bez ikakvog kontakta sa njom do 29. oktobra 2015. godine, kada je postala punoletna. Tada je istog trenutka napustila svoju kuću.

- Počeli smo da živimo zajedno u Buća Potoku, prekinuli smo sve kontakte sa njenom majkom i bratom. Živeli smo u vanbračnoj zajednici do 24. februara 2016. godine kada smo se venčali - kaže on.

Umihana se javno odrekla svoje majke. Uvek se potrese kada se spomene sve što se dešavalo, ali joj je partner najveća podrška da sve preboli, piše Avaz.ba.

- Sada smo ispunjeni srećom, moja supruga Umihana je u četvrtom mesecu trudnoće. Naša priča trebala bi da bude lekcija svim mladim osobama, da ako se vole i ako su zaljubljeni, da istraju u svojoj borbi šta god da im se nađe na putu. Od borbe za ljubav ne odustajte, jer ćete sigurno pobediti - poručili su Damir i Umihana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    7. decembar 2017 | 22:32

    Tužna,ali i lijepa životna priča. Istina je da prava ljubav bude prešla preko svih prepreka...Bitno je kada imaš pravu osobu uz sebe,da ti bude potpora i oslonac i rame...u dobru i u zlu,bezuvjetno. Jer život je težak i surov i svakodnevna borba...a sve je lakše i bolje kada nisi sam... Želim im mnogo sreće :)

  • Realno

    7. decembar 2017 | 22:35

    Bravo. Neka ljubav pobijedi!

  • Kosovka

    7. decembar 2017 | 22:39

    Stecno vam bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA