≫ 

Emu Đuhić su uhvatili sa 7 kesica kokaina, sa njom je uhapšena i Madam Željka: Dobila je kaznu povoljniju od samog "plena"! (FOTO)

Đuhić je uhapšena 17. avgusta 2016. godine u tivatskoj marini Porto Montenegro

  • 7
Foto: Facebook

Podgoričanka Ema Đuhić kažnjena je pred Sudom za prekršaje sa 400 evra zbog posedovanja 7,5 grama kokaina, pišu Vijesti.me.

ŽELJKA JE BALKANSKA KRALJICA PROSTITUCIJE: Moj život je UŽAS, imala sam 10 godina kada je moj tata počinio STRAŠAN zločin (FOTO)

Advokat Đuhićeve, Boris Vukašinović kazao je za "Vijesti" da je pronađena droga bila za ličnu upotrebu.

Đuhić je uhapšena 17. avgusta 2016. godine u tivatskoj marini Porto Montenegro, i policija je pretresom kod nje pronašla sedam kesica sa kokainom.

Granična policija tada je privela i Kotoranku Željku Rolović (39), Vanu Simić (22) iz Loznice, Aleksandru Radojević (26) iz Beograda i Marka Lušića (30) iz Zagreba, koji su bili u društvu sa Đuhićevom.

Foto: Uprava policije

Izvor “Vijesti” iz istrage je tada kazao da je policija imala dojavu da će ta ekipa uneti kokain na jahtu “Aphrodite”.

Đuhićeva i Rolovićeva su januaru 2016. godine uhapšene u Budvi nakon što je policija kod njih pronašla 13 grama marihuane.

Foto: Facebook/Zeljka Rolovic

Tužilac se tada izjasnio da nisu počinile krivično delo, zbog čega ih je policija pustila na slobodu i prekršajno gonila zbog posedovanja droge.

Podsećamo, Željka Rolović više je puta uhapšena zbog organizovanja elitne prostitucije u Crnoj Gori, a po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti i tv lica. Nakon što ju je policija uhapsila zadnji put, u njenom mobilnom telefonu pronađeni su brojevi i mejlovi najviših državnih zvaničnika i nekih od najbogatijih biznismena u regionu. Poznata je i pod imenom Madam Željka.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    8. decembar 2017 | 11:48

    A sto se u ovom slucaju objavljuju kompletna imena i prezimena okrivljenih (sto mi je skroz OK) a kada su u pitanju ubistva, povredjivanja sa teskim posledicama itd. samo inicijali pocinilaca?

  • Korcagin

    8. decembar 2017 | 12:52

    I keljimendi je u BG osudjen na nanogicu i 70 000 din., dok zakon kaze za neovlasteno posedpvanje oruzija, do ,5 godina.

  • Kalina

    8. decembar 2017 | 12:14

    Ih bre pa zar u kese za zamrzivac.. nemoj da se brukas. haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA