ŽELJKA JE BALKANSKA KRALJICA PROSTITUCIJE: Moj život je UŽAS, imala sam 10 godina kada je moj tata počinio STRAŠAN zločin (FOTO)

Nakon što ju je policija uhapsila zadnji put, u njenom mobilnom telefonu pronađeni su brojevi i mejlovi najviših državnih zvaničnika i nekih od najbogatijih biznismena u regionu

  • 31

Željka Rolović više je puta uhapšena zbog organizovanja elitne prostitucije u Crnoj Gori, a po jahtama na koje su dolazili njeni klijenti često viđeni gosti bili su i hrvatski sportisti i tv lica.

STUDENTKINJA MAJA JE PROSTITUTKA I ZARADI ZA NOĆ 87.000 DINARA: Zgodna sam i smerna, a u krevetu žestoka i vatrena!

Nakon što ju je policija uhapsila zadnji put, u njenom mobilnom telefonu pronađeni su brojevi i mejlovi najviših državnih zvaničnika i nekih od najbogatijih biznismena u regionu.

Poznata kao Madam Željka ovih je dana ispričala šokantne detalje o svom turbulentnom životu.

- Imala sam deset godina kada je tata ubio majku, taštu, pa sebe. Tri metka u jednu, tri metka u drugu i jedan u sebe. Nekoliko meseci je to smišljao. Plakao je i dovodio bendove da mu pevaju pesmu "Jedan dan života. Majka me rodila kada je imala 16 godina. Zatrudnela je sa 15, mene rodila sa 16, mog brata Željka sa 17... Roditelji su mi se stalno svađali, pa mirili. Majka je radila kao čistačica u bolnici, a otac ju je puno voleo. Ali bio je bolesno ljubomoran, stalno je bio pijan i moju majku je to jako ljutilo. Kada bi čuli muziku, znali smo da se tata vraća kući mrtav pijan. Stalno je nosio neke dinare, zvao muzikante da pevaju u kući. On bi sedeo i pio za stolom, a dva-tri čoveka pored stola bi svirala dok on ne bi zaspao. Kada bi zaspao, ovi bi otišli - kaže Madam Željka (39).

Foto: Facebook/alesandrasabatelli Foto: Facebook/alesandrasabatelli

Dodala je kako je otac bio nasilan. Jednom je autom razvalio deo bolnice gdeje radila majka jer ju je tražio, a zbog tog incidenta je završio u zatvoru. Majku je ponekad znao da udari.

Kako im roditelji skoro nikada nisu bili kod kuće, Željka i njen brat su bili zanemareni, konstantno na ulici, zbog čega su, kada su imali sedam i osam godina, završili u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj kod Herceg Novog.

Željka se i tu, kako kaže, snašla. Krala je patike, sendviče, hranu, za oca rakiju i viski... Učestvovala je u tučama, pravila skandalozne stvari, nezamislive njenim vršnjacima.

- Jednoj maloj sam stavila govno pored glave dok je spavala. Ta mala me je mrzela... Joj, šta smo sve radili - rekla je Željka koja je iz doma pobegla kada je imala 14 godina.

Foto: Facebook/Zeljka Rolovic Foto: Facebook/Zeljka Rolovic

Nije znala da joj je umro deda

O tome koliko je Madam Željka bila zanemarena kao dete, govori i to što je sa mrtvim dedom dva dana provela sama u kući. Deda je umro od alkohola, a ona koja je tada imala pet godina, nije shvatila da joj je deda preminuo.

- Jedan dan samo nije ustao iz kreveta. Brat i ja smo mislili da je zaspao. Dva dana smo skakali po njemu i vikali "Deda, probudi se!". Tek kada su stric i strina došli po nas, shvatili smo da je mrtav.

(Telegraf.rs/Izvor:Newsweek.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    30. oktobar 2016 | 14:36

    Vazno je da si ti krenula pravim putem i da zauzimas paznju u javnosti.

  • xxx

    30. oktobar 2016 | 15:06

    Koliko slicnih tuznih , i jos tuznijih prica na Balkanu ,pa nije svaka zavrsila kao prostitutka i " madam" niti je svaki zavrsio kao kriminalac. Zbog miliona jadne ali vredne,postene i cestite dece sa slicnim problemima u porodici,koja se muce da na dostojanstven nacin nadju sebi put u zivotu,studiraju stanujuci po cumezima i sa jjednim sendvicem dnevno,ne mogu da te zalim,cak sta vise mi se gadis!!! A tvoja klijentela posebna je prica,sve to je jako zalosno i ne trebamo ni kvariti sebi dan citajuci o svima vama! Ali eto....

  • CG

    30. oktobar 2016 | 16:28

    Tesko djetinjstvo, uputilo je u pogresnom smjeru. Ipak, majka je radila posten posao, kako se nije odlucila da nju uzme za primjer. Sve je u odluci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA