Komemoracija ratnom zločincu: Zagreb odaje počast Slobodanu Praljku

Na snazi će biti poseban režim saobraćaja u Zagrebu

  • 3

Povodom komemoracije generalu Slobodanu Praljku koja će se održati danas u 12 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog i mise u crkvi Sveta Mati Slobode na Jarunu, u Zagrebu će važiti poseban režim saobraćaja od 9:30 do 17 sati.

Tajni ispraćaj Slobodana Praljka na zagrebačkom groblju: Samo nekoliko ljudi ispunilo poslednju želju ratnog zločinca

"JA IMAM DRUGAČIJI STIL OD PRALJKA": Šešelj za Telegraf otkrio na koji način će se ubiti ako ga isporuče Hagu

Policija moli sve učesnike komemoracije koji dolaze organizovanim prevozom autobusima ili vlastitim prevozom, da za parkiranje vozila koriste šljunčano parkiralište s istočne strane Zagrebačkog velesajma kod raskrsnice Avenije Većeslava Holjevca i Antallove ulice u Zagrebu, piše dnevnik.hr. Svi će s te lokacije autobusima ZET-a biti prevezeni do KD Vatroslav Lisinski od 9.30 do 11.30 sati u odlasku na komemoraciju, a u povratku do svojih vozila, od 13 do 14.30 sati po završetku komemoracije.

Komemoraciju organizuje Hrvatski generalski zbor te je predviđeno da će ona u KD Vatroslava Lisinskog trajati oko pedeset minuta prilikom čega će govoriti prijatelji generala Praljka. U ponedeljak će se takođe održati i misa zadušnica u crkvi Sveta Mati Slobode na Jarunu u 15 sati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    11. decembar 2017 | 09:59

    Ja ne razumem zasto se cudite pa on je za njih heroj , isto ko i nasi sto su za nas heroji pustite vise tog glupog rivalstva daj da nesto radimo da zaradimo da zivimo da decu skolujemo ne da nam deca beze za inostranstvom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA