Optužili Bosanca da je oteo devojku, a onda su se zajedno pojavili u policiji i poljubili se pred svima

Policija je već uhapsila Aldina zbog pucnjave, ali i pokušaja razbojništva, međutim to nije bilo dovoljno da Aldin završi na duže vremena iza rešetaka

  • 1

Portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić je rekao da je mladić Aldin Šetka (28) koji se sumnjičio da je oteo devojku A.F., predao se juče policijskoj stanici u Mostaru, piše Bljesak.info.

Srbin iz Bosne uhapšen u Nemačkoj zbog ratnih zločina: Sumnjiči se da je pogubio 120 civila u Prijedoru 1992. godine

Marić je kazao kako se mladić, ali i devojka koju je oteo zajedno pojavili ispred policijske stanice u popodnevnim satima, gde je devojka negirala da ju je Šetka oteo.

- Žrtva je odustala od prijave, mladić je dobio samo prekršajnu prijavu i pušten je na slobodu. Izljubili su se pred policajcima i otišli - kazao je Marić.

Policija je već uhapsila Aldina zbog pucnjave, ali i pokušaja razbojništva, međutim to nije bilo dovoljno da Aldin završi na duže vremena iza rešetaka.

Juče je oko dva sata iza ponoći, navodno, presreo vozilo u naselju Konjusi i iz njega izvukao 23-godišnju devojku. Navodno ju je oborio na pod, udario više puta i uvukao u svoje vozilo. Nakon ovoga se sa devojkom udaljio u nepoznatom pravcu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA