Dve strašne priče potresaju Bosnu: Došao iz Švedske na odmor, pa pronađen mrtav. Za nestalom devojčicom i dalje tragaju (FOTO)

Uzeir je živeo u Švedskoj, a u Vogošću je došao na odmor

  • 4

Uzeir Šabović (56) koji je nestao pre dva dana na području Vogošće, pronađen je mrtav u svom automobilu u mestu Nišići na području opštine Ilijaš. Ovu informaciju potvrdili su prijatelji porodice, a zvanične informacije iz MUP-a KS bit će poznate tokom dana. Sarajevska policija traga i za 16-godišnjom djevojčicom Adelisom Čelić.

Tri lekara proglasila robijaša mrtvim, a on je malo pre autopsije počeo da HRČE! Besna porodica ima samo jedan hitan zahtev

Uzeir Šabović je živeo u Švedskoj, a u Vogošću je došao na odmor. Poslednji put je viđen u četvrtak oko 14 sati u Vogošći u svom crvenom džipu i od tada se i njemu i autu gubi svaki trag.

Foto: Privatna arhiva

Sarajevska policija traga i za 16-godišnjom djevojčicom Adelisom Čelić. Nestala je u naselju Doglodi u opštni Ilidža.

- Zasad nemamo nikakvih novih informacija o tome gde se ona nalazi. Ekipe na terenu intenzivno tragaju za devojčicom - kazali su u MUP-u.

Foto: Privatna arhiva

Adelisa je devojčica s posebnim potrebama, a poslednji put je viđena 12. januara u poslepodnevnim satima na području opštine Ilidža. Ima plavu kraću kosu i sitnije je građe, a na sebi je imala crnu, kraću jaknu, farmerice i sive zimske čizme.

Nestanak je prijavljen MUP-u Kantona Sarajevo, a njeni staratelji mole da se svi koji imaju bilo kakve informacije obrate najbližoj policijskoj stanici.

Istovremeno, porodica, prijatelji i korisnici društvene mreže Fejsbuk pozvali su sve one koji su voljni, da se priključe današnjoj potrazi za devojčicom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA