Posle tri dana pronađena nestala devojčica iz Bosne: Krila se i skupljala pare za samo jednu kartu

Nakon trodnevne potrage, pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite pronašli su je u naselju Dobrinja, gde se skrivala od potrage

  • 1

Devojčica sa poteškoćama u razvoju Adelisa Čelić, koja je 12. januara nestala na području opštine Ilidža, pronađena je sinoć u sarajevskom naselju Dobrinja.

Dve strašne priče potresaju Bosnu: Došao iz Švedske na odmor, pa pronađen mrtav. Za nestalom devojčicom i dalje tragaju (FOTO)

Nakon trodnevne potrage, pripadnici Federalne uprave Civilne zaštite pronašli su je u naselju Dobrinja, gde se skrivala od potrage, potvrdio je za Radiosarajevo.ba direktor Federalne uprave Civilne zaštite Fahrudin Solak.

- Devojčica se tri dana skrivala i mi smo kroz ta tri dana imali brojne dojave pa su naši ljudi sve vreme bili na terenu, na mestima gde bi ona mogla biti. Na kraju, dobili smo dojavu kako je viđena na železničkoj stanici, gde je prikupljala novac i raspitivala se za autobus prema Donjem Vakufu. Tamo je želela da ode kod neke prijateljice - pojasnio je Solak.

Dodao je i kako je devojčica, nakon što nije uspela da sakupi novac, krenula ka bivšoj hraniteljskoj porodici na Dobrinji, gde je i pronađena, piše Radiosarajevo.ba.

- Devojčica je pronađena i sada je na sigurnom. Sa njom su socijalni radnici koji će, kroz dalje procedure, odlučiti šta će sa njom biti, a naši pripadnici su svoj posao obavili jako dobro - dodao je Solak.

Podsećamo, reč je devojčici čiji je nestanak prijavljen u petak, a prijavila ga je hraniteljska porodica u kojoj je ova devojčica sa poteškoćama u razvoju živela.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA