Balašević brutalno ispalio najpoznatijeg hrvatskog novinara: Ponižavao sam se, pisao mu ljubavne i patetične poruke (VIDEO)

Pored ostalih pitanja, postavljeno mu je i pitanje koga bi voleo da ugosti u emisiji a da taj nikako neće da mu bude gost

  • 12

Novinar i voditelj emisije na HRT "Nedeljom u 2", Aleksandar Stanković, dao je prvi intervju od kada je u novembru napadnut od strane hrvatskih ratnih veterana zbog "povrede novinarskog kodeksa i Deklaracije o Domovinskom ratu". Voditelj je u emisiji odogovorio i na pitanje koga bi voleo da dovede u emisiju, a tom prilikom ispričao je i zanimljivu priču koju je imao sa kantautorom Đorđetom Balaševićem.

Hrvatski veterani traže da se suspenduje NOVINAR SRBIN zbog TV priče o ratovanju dva brata u Vukovaru (VIDEO)

Protiv Stankovića je počela hajka nakon emisije koja je bila na programu 19. novembra, gde mu je gost bio Predrag Mišić Peđa, Srbin koji se borio u Vukovaru na hrvatskoj strani. U pomenutoj emisiji, novinar HRT pomenuo je termin "građanski rat" misleći na oružane sukobe na tlu Hrvatske.

Stanković je u intervjuu za kanal N1 objasnio da je pitanje bilo usmereno ka tome da je u ratu u Hrvatskoj bilo i elemenata građanskog rata. Udruženja veterana hrvatskih gardijskih jedinica tražilo je suspenziju Stankovića, a njegova medijska kuća se ogradila od svog voditelja.

Printskrin: HRT

Stanković je za N1 ispričao i zbog čega je postavio pomenuto pitanje. Pored ostalih pitanja, postavljeno mu je i pitanje koga bi voleo da ugosti u emisiji a da taj nikako neće da mu bude gost.

Voditelj je ko iz topa odgovorio Đorđe Balašević i dao objašnjenje da je razgovarao sa pevačem o dolasku u emisiju, ali da do nje nije došlo.

- 2004. godina, HRT mi plaća auto i noćenje u Novom Sadu da samo odem do Balaševića i pokušam da dogovorim intervju s njim. Odlazim u Ulicu Jovana Cvijića, gde rastu druga deca, upoznajem se sa Balaševićem i Oliverom. Sve je fenomenalno, hoće da dođe, imponuje mu da ga zove neko sa HRT-a... To je bio septembar mesec. Ja odlazim sav srećan, nakon toga se čujemo još dvaput. Dvaput zove samoinicijativno Balašević da malo proćaskamo. Dolazi 12 mesec kada on treba da gostuje. Zovem ga, ne javlja se. Ponižavam se, pišem mu neke ljubavne poruke, patetične.... Ma ništa ne odgovara, nije ni došao.

Pogledjate video, a posmenuta scena počinje od 29 minuta:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srpska Krajina-Knin

    17. januar 2018 | 17:22

    Sta to bijase,Djole odbio ?Nevjerovatno,pa vi ste mu miljenici!

  • 🐰Zec🐰

    17. januar 2018 | 17:58

    Da je novinar iz Rep.Srpske ne bi me čudilo,kako Hrt da ispališ crni Đorđije?

  • Zuluf

    17. januar 2018 | 18:43

    To su polupismeni primitivci u službi HDZ-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA