Lopov ukrao "audi A6" pa se zakucao u betonski stub, a to nije najstrašnije što mu se desilo! Mučki ga je pretukao vlasnik auta

Kada je ukrao auto, F.A. je gledao da što pre pobegne

  • 9

Skopljanac F.A. (47) iz naselja Saraj, do kraja života će se, ako preživi, kajati što je ukrao audi 6, vlasništvo jedne rent-a-kar firme. On se trenutno nalazi u Kliničkom centru gde se zbog teških povreda bori za život.

Ako ovo vidite na vratima svog automobila, odmah zovite policiju inače će biti ukraden! (FOTO)

Kada je ukrao auto, F.A. je gledao da što pre pobegne, ali je na raskrisnici između ulica Crnogorske i ulice Andon Papradiški u Skoplju izgubio kontrolu nad vozilom i zabio se u betonski stub.

Nakon saobraćajne nezgode, F.A. se peške dao u bekstvo, ali ga je vlasnik rent-a-kar firme A.N. (36) iz Skoplja uspeo da stigne i počeo da tuče.

F.A. je zadobio teške telesne povrede pa je sa vozilom Hitne pomoći bio prenet u Urgentni centar pri kompleksu klinika "Majka Tereza" u Skoplju. Lekari su kod njega konstatovali teške telesne povrede zbog kojih se F.A. nalazi u životnoj opasnosti, saopštili su iz policije.

Iz MUP ističu da će za bespravno oduzimanje vozila, i za fizički napad protiv lopova F.A. i njegovog napadača A.N. biti podnete odgovarajuće prijave nakon dokumentovanja oba slučaja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    17. januar 2018 | 19:38

    Pa mučki znači iz zasede a ovaj ga jurio, stigao i pošteno premlatio.

  • Dača

    17. januar 2018 | 19:47

    Amerika je za to zakon, pumparica pa udri.. Ne tereti te niko za napad na lopova.

  • Ateista

    17. januar 2018 | 19:28

    Tako treba ali šta vredi više će nastradati vlasnik auta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA