≫ 

Učenice se brutalno udaraju, a podivljala masa navija: Organizuju se masovne tuče tinejdžera, ne zna se koji je snimak iz Splita užasniji (VIDEO)

Masa glasno navija, svi vrište od uzbuđenja, smeju se. ..

  • 23

Neverovatni prizori nasilja među učenicima u Splitu od juče se šire društvenim mrežama. Reč je o nekoliko šokantnih snimaka na kojima se na parkingu u Ličkoj ulici mlate dve učenice dok stotinjak njihovih kolega sve to posmatra i bučno navija, piše "Index".

Svi rekordi Hrvata u novogodišnjem divljanju: Vozili su pijani ko letve, jurili suprotnim smerom autoputem, a pobednik je gdin "Audi 250 km/h

Sve se dogodilo u neposrednoj blizini sedišta splitske Policijske stanice. Policija je juče dobila dve dojave da se sprema masovna tuča, uključujući i lokaciju u Ličkoj ulici. Patrola, međutim, nije zatekla nikakav nered, nije se niko tukao, niti je zatražio lekarsku pomoć, objasnili su "Indexu" u policiji.

Kako se čini sa snimaka, sve je započelo udarcem nogom u glavu kraj zgrade Trgovačkog suda. Devojka koja je napala posle se potukla sa drugom devojkom i u tuči je izvukla deblji kraj. Protivnica ju je bacila na pod i izudarala šakama po glavi.

Masa glasno navija, svi vrište od uzbuđenja, smeju se. Ova koja udara u jednom se trenu diže, a licem joj se proširi ogroman osmeh. Zatim nastavlja da tuče. Konačno neko prekida borbu.

Policija se od jutros uključila u ovu priču. Imaju informacije o tome iz koje su škole učenice koje su se potukle pa će pokušati da rasvetle događaj.

Kako "Index" saznaje, u jednom splitskoj srednjoj školi, ovakve tuče nisu retkost.

Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr

- Počelo je ima nekih godinu dana. Pre to nisam viđala. Znaju da se okupe u Parku Emanuela Vidovića kraj nekoliko splitskih srednjih škola. I ja sam jedanput zvala policiju. Radi se o dogovorenim obračunima, a posebno zabrinjava što na te mečeve dolaze i stariji ljudi sa fotografskim aparatima i snimaju decu kako se tuku - rekla je službenica jedne splitske škole.

Na Fejsbuku se oglasila i zabrinuta majka kojoj je sin pokazao snimak od jedne tuče.

- Želim podeliti s Vama "novi" trend među našom decom koji možete videti na Instagramu ili doznati kada se sledeći event organizuje takve vrste - napisala je, dodavši kako je dve sukobljene devojčice posmatralo oko 150 učenika.

Tvrdi da su deca stajala čak i na automobilima, ali da dogovoreni "fight club", kako ga je nazvala, niko nije pokušao da spreči.

- Ovo sam objavila jer želim da podelim s vama, neka ste informisani što se dešava još u našem gradu. Ovaj duel je bio dogovoren iza podneva, već sledeći je bio najavljen kraj ekonomske škole pre velikog odmora, gde sam već sama naišla na odred interventne policije u blizini vrtića mog drugog deteta - napisala je zabrinuta majka.

Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr
Printskrin: Index.hr

Jedan od poslednjih snimaka objavljen je pre pet dana na Jutjubu. Na njoj se vidi zastrašujući noćni obračun dvojice dečaka. Dok jedan leži na tlu, drugi ga udara šakom u glavu. Okupljena publika navija i podstiče nastavak nasilja: "Kolino, udri ga u glavu! Ubij ga šakom!".

Na kraju je tuča prekinuta jer je jedan dečak drugog udario u stomak.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Живојин

    30. januar 2018 | 12:13

    Ово има свугде . По мени криви су родитељи . Када би постојале радне акције овога неби било ,и били ви здравији ,паметнији ,И озбиљнији .

  • Јела

    30. januar 2018 | 15:59

    Зар нам је мало нашег насиља па треба да гледамо у туђе двориште. Приказују тучу а прекривају лица. Као заштита малолетника а то што се туку, то треба да се види. Треба да се бавимо сопственим проблемима.

  • Ana

    30. januar 2018 | 12:35

    Sve zemlje bivse Juge imaju isti problem.Ocekujemo da nam deca budu bolja a,mi idalje trujemo tu isti decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA