Sarajka se porodila ispred Doma zdravlja: Mališa nije mogao više da čeka, doktorki je ostalo samo da preseče pupčanu vrpcu

Bračni par je stigao do Doma zdravlja i uspeli su trudnicu podići na krevet, ali porođaj je u tom trenutku već krenuo

  • 2

Ispred Doma zdravlja u Vogošći kod Sarajeva, u četvrtak oko 20 sati, dogodila se neočekivana situacija. Napolju, na krevetu vozila Hitne pomoći, porodila se jedna Vogošćanka i rodila zdravu bebu.

Slađana je žena heroj, i na nju je cela Srbija ponosna: Nasred ulice u Bogatiću porodila je trudnicu! (FOTO)

Kako pišu sarajevski mediji žena je rodila dečaka. Njen suprug je ispričao doktorima i medicinarima, da mu se žena požalila kako se ne oseća dobro i da je od njega tražila da je odvede u bolnicu.

Bračni par je stigao do Doma zdravlja i uspeli su trudnicu da podignu na krevet, ali porođaj je u tom trenutku već krenuo.

Brzom reakcijom doktora i medicinskih sestara Doma zdravlja, Hitne pomoći i odela Ginekologije, porođaj je brzo završen. Toliko brzo da je nisu uspeli uneti u ambulantu.

Dežurna doktorica Ginekologije DZ Vogošća presekla je pupčanu vrpcu, a beba i njena majka odvezeni su u Klinički centar.

Daljinac

(Telegraf.rs/Avaz)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA