Da li će se srpske zastave sutra vijoriti u Zagrebu?

Aleksandar Vučić posetiće Hrvatsku na poziv predsednice Kolinde Grabar Kitarović

  • 18

U Zagredu bi na nekoliko lokacija trebale da budu postavljene srpske zastave, jer sutra u zvaničnu posetu dolazi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Hrvatska kao i većina svetskih zemalja inače postavlja obeležja država čiji predstavnici dolaze u posetu.

ŠTA ČEKA VUČIĆA U HRVATSKOJ: Počasna četa, teški razgovori, protesti, ali i poseta jednom zaboravljenom srpskom stratištu

Aleksandar Vučić posetiće Hrvatsku na poziv predsednice Kolinde Grabar Kitarović, a ovaj događaj izazvao je veliku pažnju javnosti.

Zbog posete predsednika Srbije index.hr obratio se Gradu Zagrebu sa pitanjem da li će zastave Srbije biti postavljene na ulicama glavnog grada Hrvatske.

Oni su ih uputili na Gradsko komunalno i Kolindin protokol.

Foto: Profimedia/Alamy

Iz Kolindinog kabineta dobili su odgovor da ne znaju i da pitanje upute pisanim putem, što je i urađeno, međutim odgovor još uvek nije stigao.

VIDEO: Zastava Albanije u Beogradu na mostu Gazela:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Protokol

    10. februar 2018 | 17:53

    Vijoriće se isto ko šta se i hrvatska šahovnica vijorila u beogradu!

  • Rajko

    10. februar 2018 | 17:25

    Apelujem svim građanima Republike Hrvatske ,da istaknu Zastave Republike Srbije na svoim Domovima ! U čast dobrodošlice Srpskog Presednika Aleksandra Vučića !

  • Krzo

    10. februar 2018 | 18:56

    To je hrvatima da pokazu kakvi su domacini u srbiji kada su dolazili bile su njihove zastave istaknute tako da smo pokazali nasu gostoljubivost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA