≫ 

Majka se zabarikadirala u stanu sa dve kćerke i pretila da će ih zaklati, policija jedva spasila devojčicu u invalidskim kolicima (VIDEO)

Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku

  • 3

Nakon više od dva sata drame u sarajevskom naselju Hrasnica, gde se žena zabarikadirala u stan i pretila da će "poklati decu", Hitna pomoć ju je, zajedno sa ćerkom, odvezla na ukazivanje lekarske pomoći.

Lekari su prvo iz stana izveli devojčicu, koja je prema rečima komšija teško bolesna, a potom i majku, za koju su rekli da takođe ima zdravstvenih problema i da se radi o psihičkom bolesniku.

U Makedoniji postoje roditelji koji svojoj deci kupuju ljubav. Ona košta 3 do 4 hiljade evra, a reč je o drevnoj tradiciji (FOTO) (VIDEO)

Prema informacijama koje su potvrđene i iz policije, povređenih osoba u incidentu nije bilo. Žena će najverovatnije biti prevezena na Psihijatrijsku kliniku.

Ona je, kako su ispričale komšije, navodno uzela nož i pretila kako će "poklati decu". Komšije pričaju da se radi o samohranoj majci, koja ima dve ćerke, od kojih je jedna u invalidskim kolicima.

Budući da je zaključana u stanu, vatrogasci su unutra ušli kroz balkon, dok je druga ekipa razvalila ulazna vrata, kako bi medicinari Hitne pomoći i policija mogli ući, a navodno je na mesto događaja izašao i socijalni radnik.

Daljinac

(Telegraf.rs/Faktor.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    10. februar 2018 | 19:17

    Pa eto pitanje? Kako jedna takva majka moze da brine o djeci. Zasto to nije prijavljeno vec kad se znalo, da je majka u takvom stanju. Cak ne bi ni odgovarala da ih je ubila. Odgovrnost treba da snosi drzava socijalno i ljudi koji su to znali i cutali.

  • Jelena 1982

    10. februar 2018 | 20:44

    Njoj nisi oduzeli decu, a onoj mukici oduzeli bebu staru dvadeset dana to je zalosno

  • AAmanD.s

    11. februar 2018 | 21:45

    Zar treba nesto strasno da se desi da tek onda socijalni radnici pojave se gde su bili pre davide kskva je to porodics pogotovo sto je samohrana majka sa detetom invalidom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA