Bosanskog vojnika kažnjavaju jer je veličao Ratka Mladića na Instagramu (FOTO)

U novembru prošle godine, Mladić je prvostepeno osuđen pred Haškim tribunalom za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine

  • 15

Oružane snage BiH pokrenule su disciplinski postupak protiv vojnika Đorđa Tojčića koji je na svom Instagram profilu veličao Ratka Mladića.

Kanadski vojnik pronašao dečaka iz Bosne kojeg je upoznao tokom rata: Razmišljao je o njemu 24 godine gledajući jednu zajedničku fotografiju (FOTO)

Foto: Instagram

Tojčić je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Mladićeve vojne kape koju je nosio za vreme rata u BiH, uz natpis "Evropa zna, ali neće da prizna, general se borio protiv terorizma" i kao komentar dodao "Hvala za sve!!".

Foto: Instagram

U novembru prošle godine, Mladić je prvostepeno osuđen pred Haškim tribunalom za genocid u Srebrenici i druge ratne zločine.

Balkanska istraživačka mreža BiH prvobitno je izvestila da bosanska policija istražuje prijavu o Tojčićevim aktivnostima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

Ministarstvo odbrane BiH navodi da će, ukoliko se utvrde propusti, Tojčiću biti izrečena disciplinska mera.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sergej

    16. februar 2018 | 22:16

    Po meni uopste nisi profesionalan sta ti je to trebalo?nekom nesto dokazujes?a sta da je neki bosnjak slikao oricevu kapu?idi vozi traktor nije vojska za tebe...

  • Stefan

    16. februar 2018 | 13:24

    Podrska za brata!

  • ĆupričaninSWE

    16. februar 2018 | 13:23

    Rekao si ono što misliš i u šta veruješ. U to isto verujem i ja i velika većina srba. Život me je naučio da je najbitnije je kako ćeš sebe da vidiš u ogledalu, briga te za njihove kazne. Živ bio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA