≫ 

Neviđeni zločin u Hrvatskoj: Trudnica zaklala nevenčanog supruga ispred maloletne dece

Slađana je, navodno, zaključala ulazna vrata, a potom partnera zaklala nožem pred očima dece

  • 9

U mestu Goli, na samoj granici Hrvatske i Mađarskre, u četvrtak je u poslepodnevnim satima ubijen Dejan Slivar (46), samohrani otac troje dece i stočar. Portal Index.hr, prenosi da je Svilara ubila nevenčana supruga Slađana Brkić (28), koja je u poodmakloj trudnoći. 

ĆIRKA svi znaju, ali ga još niko nije video: Misteriozno biće čekaju u zasedi, ono lupa na vrata i prozore, dok se ne začuje DAJ MI NOŽ

Kako navodi portal Podravski.hr, zločin se dogodio pred očima dvoje male dece i to u trenucima kad se Dejan igrao s njima. Navodno je zaključala ulazna vrata, a potom partnera zaklala nožem pred očima dece.

Slivar i njegova nevenčana supruga bili su u svađi, javlja epodravina.hr. Ona ga je bila napustila, a nedavno se vratila sa sopstvenim detetom i u poodmakloj trudnoći. Treće Slivarovo dete bilo je van kuće i prema dostupnim informacijama, upravo je ono pozvalo policiju i hitnu pomoć.

Foto: Wikipedia/Suradnik13

Novinari portala Index.hr razgovarali su sa komšijama ubijenog Svilera.

- Zove se Slađana. Bila je vrlo povučena. Nije razgovarala ni sa kim, nije kontaktirala ni sa kim, bila je povučena žena. Imala je sina, imao je oko tri ili četiri godine. Šetala je ponekad ulicom, ali ni sa kim nije razgovarala - rekla je jedna od komšinica.

Drugi komšija kaže da je u šoku i objašnjava da su deca ostala bez majke pre pet godina.

- Sad će biti peta godišnjica njene smrti. Preminula je 12. marta 2013 - dodaje.

Rekla nam je kako preko puta poprišta tragedije živi Dejanov brat Davor koji je preuzeo decu.

Foto-ilustracija: Profimedia.com/INSADCO Photography

- Morate da me razuemete, u šoku sam. Molim vas za razumevanje. Deca su sada kod mene, imam četvoro dece na negovanju, ne mogu da razgovaram. Strašno je - kratko je rekao Davor Slivar.

Komšija iz obližnje ulice rekao je da je Slađana napustila Dejana prošle godine, ali se vratila kod njega pre nekoliko nedelja.

Podravski piše kako je Slivarova nevenčana supruga nakon ubistva odbila da pusti polciju u kuću pa su morali nasilno da uđu. Tamo ih je zatekao strašan prizor - čovek u lokvi krvi i prestravljena deca u šoku.

Žena je prebačena u bolnicu, a šta će biti sa decom Dejana Slivara, koja su jedini svedoci ovog strašnog zločina, odlučiće Centar za socijalni rad.

Daljinac

(Telegraf.rs / Indec.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mara

    16. februar 2018 | 18:45

    Boze sacuvaj!!!

  • amerika

    16. februar 2018 | 20:05

    U hrvatskoj zene ubijaju nevencane muzeve, u srbiji ubijaju nevencane zene, zar vam nije bilo dosta rata, nego se I sada ubijate...

  • Bakičica

    16. februar 2018 | 20:00

    Morbidno i grozno što je to uradila i to još pred decom a pritom čeka dete sa njim koje će verovatno roditi u zatvoru. Sad njegova deca ostaju siročići, majku nemaju a sad ni oca. Tužno i pretuzno, zao mi je dece. Tako ni Hickok ne bi izrazito. Imamo nešto zajedničko sa braćom Hrvatima, u poslednje vreme koriste kao i naši hladno oružje. Surutka porodici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA