Sanja i Nikola su se zabavljali sedam godina i umrli skoro iste sekunde: Automobil im je zapeo na pruzi, naleteo je voz i ubio ih (FOTO) (VIDEO)

U nešto više od deset godina na istom pružnom prelazu dogodilo se pet nesreća poput ove

  • 4

Bračni par iz Hrvatske Sanja Hlaić i Nikola Predović poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je voz naleteo na automobil u kom su se nalazili, a pretpostavlja se da su zapeli na pruzi zbog snega.

Mladi bračni par iz Karlovca krenuo u svoju novu vikendicu i poginuo nasred pruge. Udario ih je voz, život im se završio u smrskanoj olupini (FOTO)

Nakon jezivog udara, od automobila je ostala samo olupina, a životi dvoje mladih nestali su gotovo u ostoj sekundi i to nakon sedam godina ljubavi.

Oboje iz Karlovca, odrastali su u susednim kvartovima, Sanja (29) u Grabriku, a Nikola (32) u Novom centru.

Sanja je bila jedinica, studirala je na Univerzitetu Karlovac i paralelno radila, prenosi "Jutarnji list".

Na početku veze oboje su radili u Zagrebu, Sanja je za jednog teleoperatera, a Nikola kao konobar u kafiću.

Foto: Facebook/Marijana Horvatic, Youtube/KAportal Karlovac

Pre četiri godine odlučili su da odu dalje i zaposlili se na rečnom kruzeru po Dunavu. Ona je radila na recepciji, a Nikola kao konobar. Bili su vredni i uporni, brzo su napredovali i menjali kruzere.

Sanja je osim engleskog ubrzo svladala nemački i španski jezik, a učila je i francuski pa je postala prva recepcionerka. Nikola je bio šef kompletnog ugostiteljstva.

Pauze između brodskih tura provodili bi najčešće u Karlovcu. Roditelji su im uvek bili pri ruci, kod Nikolinih su živeli, a Sanjini bi im pozajmljivali auto.

Skupili su nešto novca i nedavno kupili kuću u naselju Osor na Mrežnici u Donjem Zvečaju na području Duge Rese. Uselili su se u donji deo, a gornji su još uvek uređivali.

U Donjem Zvečaju tuga se meša s ogorčenjem. U nešto više od deset godina na istom pružnom prelazu dogodilo se pet nesreća poput ove.

Signalizacija je uvek bila u redu, ali meštani su nakon druge tragedije od Hrvatske železnice peticijom zatražili veću sigurnost. Tražili su nadvožnjak ili podvožnjak, ali njihovih 275 imena nije bilo dovoljno.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA