U Podgorici oteli čoveka iz Srbije, mučili ga i potapali u ledenu Moraču da prizna kako je ukrao 2 bušilice

Osumnjičeni su naterali državljanina Srbije da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču i pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice

  • 6

Podgorička policija uhapsila je M.I. (32) iz Podgorice zbog sumnje da je sa još tri nepoznate osobe oteo i mučio državljanina Srbije I.Dž. (38), preneo je portal CdM.me.

Osvetnička otmica ispred beogradskog hotela: Saznao da ga devojka vara sa starijim muškarcem, pa ga kidnapovao i mučio!

Osumnjičeni su naterali državljanina Srbije da uđe u vozilo i zatim ga odvezli do Bioče, gde su ga tukli i potapali u Moraču i pokušavali da ga nateraju da prizna da je ukrao dve bušilice.

Kako se navodi, radi se o dve Hilti bušilice koje su ukradene iz stana M.I. a u kojem je prethodno otac I.Dž. bio angažovan na određenim zanatskim radovima.

- I.Dž. je strahujući za svoj život, priznao da je ukrao bušilice. Otmičari su nakon iznuđenog priznanja prestala sa maltretiranjem I.Dž. i naterala ga da uđe u gepek. Oni su ga potom odvezli do mesta na kojem stanuje i pustili ga da ide - navela je policija u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    2. mart 2018 | 18:34

    Kad bi policija i sud radili svoj posao kako treba ovo se ne bi desavalo

  • Lazar

    2. mart 2018 | 18:41

    Ja sam majstor i taj alat mi donosi hleb,pre nekog vremena su mi ukrali ceo alat i nikom nista,ja bih ga mucio kad bih ga uhvatio u kradji

  • Neverujem

    2. mart 2018 | 20:09

    Neverujem kakvi su to umovi da mi je znati sta imaju u toj glavi nose je samo za ukras! pa zasto postoji policija i zasto sluzi?Zamislite da odete u tudju zrmlju da radite i tako neko uhvati da vas maltretira da izigrava istrazitelja mnogo su gledali filmove.I ako je ukrao ima ko je nadledzan da resi problem a sto je najcrnje covek nije ukrao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA