Lopov u Zagrebu krao taksi vozila: Unosio strah u kosti da bi u kolima spavao i živeo

Pored ovog razbojništva, pljačkao je i kioske kad je i gde stigao

  • 0

Goran K. (32) krao je taksi vozila u Zagrebu preteći vozačima pištoljem, a u otetim kolima je spavao i živeo. Poslednjih mesec dana naročito je pljačkao taksiste i kioske. Razbojnik je kažnjavan čak 15 puta i do sada ima 150 prijava.

Uhapšen rekorder u obijanju vozila u Novom Sadu: Ojadio skoro 50 taksista

Posebno se namerio na Uber vozačice, pa je prvu napao pištoljem 15. februara kad joj je pored "ford mondeo" ukrao i mobilni telefon i novac. Policija je automobil pronašla posle pola sata.

Drugoj žrtvi starosti 37 godina "bmw" je ukrao 2. marta isto uz pretnju pištoljem, kojoj je takođe ukrao novac. Istoj ženi auto je ukrao i 5. marta koji je policija opet pronašla dan kasnije.

Prema nezvaničnim informacijama, Goran je ovu žrtvu pratio, s obzirom na to da su među ukradenim stvarima, pronađeni njeni podaci.

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

Na meti napada nepopravljivog razbojnika nisu se nalazile samo žene, pa je tako opljačkao i muškarca (25) isto uz pretnju da će upotrebiti pištolj. I u ovom slučaju je ponovio isti scenario, ukrao je novac i kola i pobegao. Auto je policija pronašla deset sati kasnije.

Pored ovog razbojništva, pljačkao je i kioske kad je i gde stigao. Ukupna šteta u njegovim pohodima iznosi 4.352.000 dinara.

Goran K. pritvoren je zbog 13 razbojništva, krađa kao i pokušaja pljački. Sudija Županijskog suda odredio mu je pritvor od mesec dana kako ne bi pobegao, uticao na svedoke ili ponovo počinio krivična dela.

VIDEO: Hapšenje kradljivca automobila

Daljinac

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA