≫ 

Stanari digli ustanak protiv seksa: Komšinica iz stana broj 7 "ne kontroliše svoje strasti", pa su odlučili da tome stanu na put (FOTO)

Komšijama se stvarno ne može udovoljiti

  • 20

Ljudi koji žive u stambenim zgradama suočavaju se sa brojim problemima. Neki se žale što im od komšije iznad njih curi voda u stan, drugima smeta što komšija trese sa prozora ili terase. Bune se i zbog preglasne muzike koja dopire iz susednog stana, galame dece ili svađe njihovih roditelja. A sad im smeta i vođenje ljubavi.

Stanarima koji ne plaćaju mesečno održavanje zgrade istražitelj će pokucati na vrata!

O svemu tome znaju da prigovore komšijama, ali su sve do skoro prećutkivali da im smeta i "buka" koja dolazi iz njihovih spavaćih soba. Sada su se malo otvorili, ali opet to komšijama ne saopštavaju direktno u lice, već ih upozoravaju porukama napisanim na hartiji i istaknutim na ulaznim vratima ili hodnicima zgrade.

Takav slučaj je ovih dana zabeležen i u Skoplju, a fotografija "upozoravajuće" poruke preglasnoj komšinici osvanula je na socijalnim mrežama, koju su brže-bolje

preuzeli portali.

Foto: Telegraf

U poruci zakačenoj na oglasnoj tabli u ulazu zgrade je pisalo:

- Komšinice iz stana broj 7, kontrolišite svoje strasti i emocije, jer nas mnogo uznemiravate. Ne mora cela zgrada da zna koliko puta to radite tokom cele nedelje.

Nije poznato da li se komšinica nakon ovog upozorenja malo "utišala", ili je nastavila po starom, a možda i još glasnije, prkoseći tako zavidnim komšijama i

komšinicama koje nemaju snage kao ona.

VIDEO: Za šta sve mogu da vas kazne a da to ni ne znate:

Daljinac

(D.J)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. mart 2018 | 13:19

    Ja kao doktor psihologije recu cu da se sve na ovom svetu vrti oko sexa i para i jedino covekovo nezadovoljstvo proistice iz toga,da su oni zadovoljni sexom u svom zivotu oni nebi ni culi to sto ih opterecuje ,kod takvih slucajeva oni su skloni preveulicavanju i iskrivljavanju slike stvarnosti,tim stanarima moj savet je da se oni izmedju sebe pocnu sexsati i 100% ce biti zadovoljniji i srecniji!

  • DARKO 100%

    24. mart 2018 | 12:15

    To su stanari voajeri,sve vole da vide i cuju,u svakoj zgradi ima ih bar cetvoro,ja ih nazivam lutajuci reporteri,

  • Nensi

    24. mart 2018 | 13:32

    Ljubomorni i uskraćeni u istom su i napisali ovo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA