Horor u srednjoj školi: Učenik silovao učenika, iživljavanje trajalo dugo, dečak jedva smogao snage da ispriča šta mu se desilo

Policija radi na rasvetljavanju slučaja

  • 4

Učenika srednje škole iz Struge, na jugu Makedonije, čije ime policija nije sopštila, duže vreme je seksualno zlostavljao drugi dečak, takođe srednjoškolac. Siledžija, fizički značno jači od žrtve, uspevao je bez većih problema da se iživljava nad dečakom.

Horor na istoku Makedonije: Snimao kako je siluje, pa ucenjivao da će objaviti snimke na Fejsbuku

Seksualno iživljavanje i torturu dečak više nije mogao da izdrži, pa je sve ono što je preživljavao ispričao u Centru za socijalni rad, koji je potom o svemu obavestio policiju u Strugi.

Prema izjavi koju je silovani učenik dao inspektorima policije, njega je u nekoliko navrata, u njegovom domu, pod pretnjom sile seksualno zloupotrebljavalo drugo maloletno lice, takođe učenik. Policija nije saopštila ni njegovo ime.

Sa silovanim dečakom u Centru za socijalni rad obavljen je razgovor u prisustvu socijalnog radnika, psihologa, pedagoga i advokata dece, a policija preduzima mere na potpunom rasčišćavanju ovog nemilog događaja.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • citateljka

    30. mart 2018 | 06:11

    Evo ga jos jedan kriminalac koji ce verovatno biti ne samo siledzija vec i ubica i lopov.....

  • Jugom

    30. mart 2018 | 08:42

    Monstruma u rudnik, da ne vidi bela dana.

  • Dzesika

    30. mart 2018 | 14:34

    Sta ce tek od njega biti kad bude punoletan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA