HOROR U SARAJEVU: Mladić (19) oteo dečaka (6) dok se vraćao kući, pa ga brutalno silovao

Dečak je potom otišao kući istraumiran, pa je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dečaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku

  • 8

Stravičan slučaj seksualnog zlostavljanja deteta u sarajevskom naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva zgrozio je javnost u Bosni i Hercegovini.

Elnes Hujić (19) je pre nekoliko dana u 20.30 sati na ulici zgrabio šestogodišnjeg dečaka koji živi u komšiluku, pa ga je odneo u svoju kuću, gde ga je brutalno silovao.

Muškarac (65) zarobio devojčicu (14) u Starim Banovcima, danima je silovao i sve snimao

Kako Avaz.ba prenosi dete se vraćalo kući od babe, kod koje je bilo i igralo se. U tom momentu je naišao Hujić pa ga je oteo.

Zatim je utrčao u jednu od prostorija svoje kuće pa je skinuo dečaka, koji je vrištao. Prema rečima strica nesrećnog dečaka, dete je vrištalo u očaju. Hujić ga je ljubio, strgnuo mu odeću pa ga silovao.

Dečak je potom otišao kući istraumiran, pa je ispričao majci šta mu se dogodilo. Članovi porodice pozvali su policiju, a dečaka su roditelji odmah odvezli u Pedijatrijsku kliniku, gde su ga lekari pregledali, pa su potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje.

Foto-ilustracija: Profimedia/AFP

OSUMNJIČENI SE PRAVDAO DA JE BIO PIJAN

Uzeti su brisevi, a na dečakovoj odeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji veruju da pripadaju Hujiću. On je 24 sata zadržan u policijskim prostorijama, gde je saslušan.

Kako otkriva izvor Avaz.ba blizak istrazi, osumnjičeni Hujić isprva je negirao zločin da bi se u jednom momentu pravdao da je bio pijan.

Ovaj mučni slučaj preuzeo je sudija za maloletnike, koji je naredio pokretanje istrage, veštačenje tragova, a predložio je da se Hujiću odredi jednomesečni pritvor.

Dete nakon pregleda od straha nije smelo ući u svoju kuću, a po dolasku iz bolnice, od straha nije smelo da izađe iz automobila. Zbog toga ga je stric odveo sa majkom u svoju kuću.

I RANIJE UZNEMIRAVAO MALIŠANE

Dete je doživelo ogromne traume i u sve se uključio i Centar za socijalni rad, kao i dečiji psiholog. Kako su otkrili članovi porodice nesrećnog deteta, Hujić je i ranije uznemiravao mališane u njihovom naselju, ali se niko nije nadao da bi mogao da počini ovako stravičan zločin.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    22. april 2018 | 09:09

    Smrtna kazna za ovakve stvari,muka mi je bila dok sam citala,jadno dete,imace traume ceo zivot...monstrum

  • No comment

    22. april 2018 | 08:46

    Sta se desava ovde sa ljudima klince devojcice starije osobe udate zene oce li se nesto preduzeti povodom ovakvih scenarija mnogo se desava i stalno pisu nikakve kazne jel ovo preslo u normalu otac cerku poklanja siluju sinove i niko nista ne preduzima groznim se kad pomislim na to oce li krenuti kazne????

  • 🐳

    22. april 2018 | 11:08

    Evo desava se da se mogu prepoznati neki od njih mislim monstruma.Ko drugi moze da dislajkuje nego oni .Prvo bi njih na proveru a broj tel je poznat redakciji pa objaviti ime prezime i sliku .I sve bilborde i na tv svaki sat vremena objavljivati njihove slike i upozoravati narod na opasnost od doticnih .A ovako anonimusi rade to sto rade pa da vidimo dal bi svaki dan citali ovo sto citamo u poslednje vreme.Ovo nije hronika ovo je horor postalo!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA