≫ 

Skandal u Hrvatskoj: Ratni dobrovoljac kamionom pregazio cvetni aranžman, jer ga je podsećao na petokraku

Cvetni aranžman ispred nekadašnjeg opštinskog sedišta nije dočekao sledeći dan, jer je brutalno pregažen kamionom

  • 21

Pravi skandal izbio je u Vodicama kad su ratni veterani u cvetnim gredicama aranžiranim na način da podsećaju na veliki cvet "videli" provokaciju. Sve ih je to previše podsetilo na crvenu petokraku pa su žestoko protestovali.

Godišnjica akcije Bljesak i dalje budi gorka sećanja: Srbi pamte egzodus i traže pravdu, a Hrvati slave "pobedu" (VIDEO)

Cvetni aranžman ispred nekadašnjeg opštinskog sedišta nije dočekao sledeći dan, jer je brutalno pregažen kamionom.

Radoslav Juričev Sudac, dobrovoljac rata u Hrvatskoj i tenkista 113. šibenske brigade, priznao je da je upravo on pregazio cveće i javno se izvinio zbog nanošenja štete ugledu grada.

- Žao mi je što sam reagovao nepromišljeno, više emotivno nego razumno i svojim kamionom prešao preko cveća ispred stare opštine i time sam osim materijalne štete narušio ugled gradu Vodicama i firmi Leć. Takođe hvala firmi Leć i gradu što nisu podneli krivičnu prijavu protiv mene zbog počinjenog postupka – rekao je Radoslav Juričev Sudac za portal Infovodice.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • а зашто

    1. maj 2018 | 15:29

    Нико не пренесе да је данас, пре 19 година, НАТО убио око 70 душа, од тога 15 деца, када је бомбардован аутобус?

  • R line

    1. maj 2018 | 18:19

    Nema te vakcine koja može da izleči Hrvata od Srbofobije 😂😂😂

  • Skorpion

    1. maj 2018 | 15:23

    Zamislite koliko su ti ljudi bolesno zadojeni mrznjom kada svugde vide ono sto nema nikakve veze sa onim sto je u njihovim glavama, zalim ih, a sa druge strane i ne jer ako nisu u stanju da shvate da u svakom ratu postoje dve strane koje su apsolutno jednako krive za sva dogadjanja onda i treba da im se desavaju ovakve stvari, nazalost bolest ne bira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA