Ko je momak kog traže zbog ubistva milionerke Anastasije u Kotoru? Arsenije je bivši vaterpolista i sin crnogorskog funkcionera (FOTO)

Policija je raspisala internu potragu za njim, jer im je nedostupan od 11. maja uveče, kada je pronađeno beživotno telo Lašmanove

  • 0

Crnogorska policija u ponedeljak nije uspela da pronađe Arsenija Stanovića (22) iz Tivta, koga traže zbog ubistva ukrajinske državljanke Anastasije Lašmanove (30).

Arsenije, bivši vaterpolista i sin šefa ispostave Granične policije Aerodroma Tivat Zorana Stanovića, nije zvanično osumnjičen za ubistvo milionerke iz Ukrajine, prenose Vijesti.

>>> Raspisana poternica za osumnjičenim za ubistvo bogate Ukrajinke u Kotoru: Da li je on ubio Anastasiju nakon ljubavne svađe? (FOTO)

Policija je raspisala internu potragu za njim, jer im je nedostupan od 11. maja uveče, kada je pronađeno beživotno telo Lašmanove. Nakon operativnih saznanja da je ubio svoju bivšu devojku, policija za njim intenzivno traga od 13. maja.

Kako prenose Vijesti, iz Višeg tužilaštva im je rečeno da rezultati obdukcije još uvek nisu dostavljeni, ali da je prizor prilikom uviđaja bio jeziv.

- Lašmanovoj je od siline udaraca skoro smrskana glava. Na glavi i telu su bile vidljive ubodne rane, najmanje deset, najverovatnije nanetih nožem.

Psihijatar i seksolog dr Jovan Marić, objasnio je za ovaj list da broj ubodnih rana i način ubistva govori o zločinu iz strasti.

- Kad ima previše uboda nožem, kad se urade neke strašne stvari, odseče glava..., to govori o zločinu iz strasti. Strasna sumanutost ima patološku ljubomoru, to je ozbiljna bolest. Mnogi koketiraju sa ljubomorom, ali patološka ljubomora je ozbiljna bolest, kao i erotomanija. To je strasna, patološka zaljubljenost. Čovek nikako ne može da se otkači od osobe koju je umislio da voli, samo nju i ništa drugo. Takva osoba mora ozbiljno da se tretira i leči, to ni malo nije lako i takvi prolaze fazu nade, fazu mržnje i fazu osvete - naveo je Marić.

Dr Marić istakao je da ne zna detalje zločina u Dobroti i da nije moguće izvršiti dublju analizu slučaja jer nije razgovarao sa osumnjičenim.

Lašmanova je bila direktorka kompanija "Mimoza group" i "Sea trade", a bila je vlasnica i tri restorana u Tivtu. Osim toga, raspolagala je kompleksom "Perla" i kozmetičkim salonom u Budvi i već nekoliko godina boravila je u Crnoj Gori.

VIDEO: Pucnjava u Beogradu, ubijen čovek u Ustaničkoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA