Dragi sine, tačno je tri meseca kako se nisi vratio u svoj krevet: Potresne reči Davidovog oca opisuju sav bol neutešnog oca (FOTO) (VIDEO)

Davor Dragičević je okupljenima na Trgu poručio kako je "sve ovo dugo planirano"

  • 5

Davor Dragičević, otac nastradalog mladića Davida Dragičevića, rekao je u ponedeljak okupljenim Banjalučanima da "85-ti dan na Davidovom trgu traže istinu i pravdu koju ne dobijaju". Grupa "Pravda za Davida" je poslanicima Skupštine RS uputila dva ultimatuma.

- Dragi sine, tačno je tri meseca kako se nisi vratio u svoj krevet.. Oteli su te.. I krenulo je tvoje silovanje, masakriranje, mučenje... Lepiru i Vrećo, gde je odevni predmet moga sina? Ko je zvao Davida Dragicevica pre tri meseca u 02:40. Ko je ugasio telefon od mog sina u 02:40 pre tri meseca.. To je moj telefon, to je Davidov telefon - rekao je Dragičević.

Otac nastradalog Davida ima nove dokaze o ubistvu sina: Sve ću snimke pustiti, neka svet vidi kako ga ubijate (FOTO) (VIDEO)

David je nestao 18. marta Foto: Facebook/Radanovic Suzana Zoran

On je rekao kako je sve ovo dugo planirano.

- Nestalo vam dete u centru Banjaluke... Planirali ste dugo šta ćete uraditi, planiram već dugo šta ću ja uraditi... Teško mi je da pričam o Davidu, da shvatim da ga nema još teže.. Ubili ste ga sa naredbom... Položili ste ga mrtvog izmasakriranog, položili u kanalizaciju. Nikada vam neću svoga sina oprostiti, grupa Pravda za Davida vam nikad neće oprostiti Davida - rekao je on.

On je poručio narodnim poslanicima da danas "podignu ruku i potvrde šta je istina i pravda".

- U suprotnom ne budete li se jasno odredili po pitanju ubistva Davida Dragičevića, za mene ste saučesnici u teškom ubistvu Davida Dragičevića. Saučesnici ste i u maltretiranju mene i ovih ljudi oko mene. Meni to radite od 18. marta, ostalima od 26. marta sa vašom konferencijom za štampu - rekao je on.

Otac nastradalog mladića pozvao je sve 7. jula na miran i dostojanstven skup.

- Da pokažemo ko smo i da pokažemo da mi volimo i ovaj grad i ovu državu i da volimo našu decu - poručio je Davor Dragičević.

GRUPA "PRAVDA ZA DAVIDA" POSLALA NARODNOJ SKUPŠTINI RS DVA ULTIMATUMA

U ponedeljak je medijima i javnosti podeljen dokument u kom predstavnici grupe "Pravda za Davida" pred poslanike Narodne Skupštine šalju ova dva ultimatuma.

Dokument prenosimo u originalu:

Dva ultimatuma koje je grupa uputilia skupštini Foto: 6yka.com

(Telegraf.rs/6yka.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neso

    19. jun 2018 | 17:08

    Da se ne lazemo vise. odakle mu pare da oda po evropi i trazi pravdu? Znaci neke ambasade ga placaju. Ima jos majki cija su deca u saobracaju nastradali ali njih nema ko da plati da drze proteste za svoju decu . ALO DOSTA VISE OVOGA DAVORA I POLITANKA.

  • Ljubiša

    19. jun 2018 | 12:58

    Žao mi je dečka,ali ovaj njegov matori postao više dosadan.Te ima snimke,ali neda u javnost,pa zna ko je ali neće da kaže...Dosadan je više,ili neka kaže to što zna i ima ili nek zaćuti i ''reši to privatno''.Ovako izgleda da bi i on u političare.

  • Brka

    19. jun 2018 | 11:16

    Jaoo bree, cale nedaj se, blokovi su uz tebe!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA