Devojčica iz Splita snimila zmiju u trenutku kada je ulazila u auto, a zatim je ostavila vozaču nestvarnu poruku na vratima (FOTO)

Ostavila je poruku, a vlasnik automobila je mislio da je reč o dečijoj šali

  • 1

U Splitu se dogodila nesvakidašnja situacija kada je jedanaestogodišnja devojčica uspela da snimi trenutak kada se zalutala zmija popela u automobil.

Njena mama kaže da je snimak nastao u Šimićevoj ulici u Splitu, na Blatinama kada je devojčica krenula da prošeta psa. Ona je inače veliki ljubitelj životinja, pa kada je ugledala zmiju nije se uplašila, već je brzo izvadila telefon i uspela da snimi trenutak kada je zmija, koja se nalazila na trotoaru, ušla u automobil.

Foto: Čitateljka Index.hr/Leda Antunović / Trenutak kada zmija ulazi u automobil

Devojčica je odlučila da napiše poruku vlasniku automobila koju je zalepila na vrata, ali kako kaže devojčicina mama, vozač ovu poruku nije ozbiljno shvatio već je mislio da je reč o dečijoj šali.

"Zmija vam je ušla u auto, možete nazvati na ovaj broj. Zmija je tanka i otprilike duga jedan i po metar", napisala je simpatičnu poruku mališanka.

Foto: Čitateljka Index.hr/Leda Antunović- Devojčicina poruka vlasniku automobila

Kada je zmija uhvaćena, ustanovljeno je da je reč o bezopasnoj vrsti - belouški.

Pogledajte video portala index.hr OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    3. jul 2018 | 15:35

    Треба бити опрезан. Неко неопрезан ће из знатижеље позвати овај број и тим својим непромишљеним поступком увећати свој телефонски рачун. Можда је класична превара!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA