≫ 

Balkanac mesec dana pratio ženu, a onda je uhvatio "na delu" sa starijim muškarcem - u automobilu, nasred poljane

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

  • 12

Nimenovani čovek iz Bitolja, na jugu Makedonije, mesec dana je pratio svoju ženu sumnjajući da ga vara, a onda ju je u automobilu, nasred poljane, uhvatio kako "radi radnju" sa starijim proćelavim muškarcem.

Tu su pale teške reči, ali ne i krv, a da bi se osvetio svojoj ženi i njenom ljubavniku, video klip je postavio na Jutjubu.

Na videu se vidi kako muž prilazi automobilu u kome je njegova obnažena žena bila u ljubavnom zagrljaju sa nepoznatim i golim čovekom.

Posle promene imena Makedonija dobila zvaničan poziv u NATO

Besan muž je prvo „kulturno“ pokucao na zadnje staklo automobila, a kada je otvario vrata iza suvozača, na zadnjem sedištu je imao šta da vidi. Svoju ženu „na gomili“ sa starijim proćelavim muškarcem.

Uhvati ženu sa drugim muškarcem, Printskrin: Youtube/Goran Trajanovski Ttumus

- Gde si, more, kurvo... - dreknuo je njen muž.

Starji čovek, koji se obnažen nalazio nad njom, pokušao je nešto da kaže, ali mu je prevareni muž začepio usta rečima: Ćuti ti, more!

- Znao sam da ću te uhvatiti, more pi*ko, mesec dana te pratim. Kurvo, zar te nije sram. A, ti pederu, pusti je da ti ne prebijem noge. Pusti je. Za ovo ćeš da mi platiš, kurvo - vikao je muškarac.

Uhvaćeni su zatečeni u automobilu, Printskrin: Youtube/Goran Trajanovski Ttumus

- Ko si bre ti - upitao ga je švaler.

- Ko sam? Čučeš veoma dobro, platićeš ti za ovo, odseći ću ti vrat - rekao je muž.

- More, marš odavde - odgovorio mu je švaler, nakon čega je besan muž otišao, ali je u zak osvete taj video klip postavio na Jutjubu.

VIDEO:  10 ZABORAVLJENIH LJUBAVNIKA Malo ko zna da je Anabela bila ljubav ovog fudbalera

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Evgenija

    14. jul 2018 | 13:04

    Takvih ima svuda.nije to nista novo.Kad bi muzevi trazili zene kao ovaj imali bi sta da vide,a i nista nisu bolji muskarci.Nek podju da se traze po poljanama i dolinama u svakom gradu i selu pa bi svi videli cirkus pojedinih zena i muskaraca,jer je moral u Srbiji gori nego u Makedoniji. PS.Ovde su dobro prosli svaler i zena preljubnica,dobro se ovaj suzdrzao da ih ne polomi.

  • M.K.

    14. jul 2018 | 14:53

    Da da ....u lazi i prevari noge su kratke zato je Covek naj slobodniji kad mu je savest cista jer Istina ostaje uvek ista i na kraju pobedi .

  • Mux

    14. jul 2018 | 14:12

    Jadni mi koji smo u braku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA