≫ 

Tragedija kod Bjelovara: Majka šestoro dece pala sa bicikla i preminula na licu mesta

Prema prvim neslužbenim informacijama smrtno stradala žena imala je 40-ak godina. Iza sebe je ostavila šestero dece i supruga

  • 0

U naselju Mali Šandrovac u Hrvatskoj, danas oko 6.40 časova poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici.

Monstrum kod Bjelovara zakopao sedam živih štenaca i gazio po njima (VIDEO)

- Neko je panično dozivao s puta da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i videla komšiju koji je bio uz Antoniju koja je bez svesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije pre dolaska Hitne je pokušala da je reanimira, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala je meštanka (40) koja se još tresla od šoka.

Novinarima hrvatskog "24 sata" pokazala je bicikl s kojeg je pala Antonija i koji je ostao u njenom dvorištu. Antonija je išla na posao koji je dobila pre nešto više od mesec dana.

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe je ostavila brojnu porodicu, supruga i šestero dece.

Zamenica opštinskog državnog tužioca iz Bjelovara koja je rukovodila uviđajem uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odeljenju patologije bjelovarske Opšte bolnice.

Prema prvim neslužbenim informacijama smrtno stradala žena imala je 40-ak godina. Iza sebe je ostavila šestero dece i supruga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA