≫ 

Hladno pivo odbilo da nastupi umesto Bajage posle "zabrane branitelja": Doći ćemo na pivo, ali nećemo svirati jer nismo ničija zamena

Pojavili su se tad nezvanični navodi kako se zamena dogodila zbog pritiska dela braniteljskih udruženja i veterana koji su izrazili negodovanje zbog Bajaginog gostovanja

  • 9

Hladno pivo neće nastupati na Danima piva u Karlovcu, gde je prema pisanju regionalnih medija, trebalo da zamene grupu Bajaga.

Bajaga više nije dobrodošao u Hrvatsku? Oglasili se iz kabineta gradonačelnice Karlovca: Na nama je da poslušamo branitelje i ostale građane

- Kako je bilo pitanja vezanih za našu navodnu svirku u Karlovcu na Danima piva 3.9., o čemu su se juče raspisali razni mediji, odlučili smo se razbiti dileme i trileme oko toga: "Doći ćemo možda da popijemo pivo, ali nećemo svirati jer ne želimo da budemo ničija zamena. Dragi Karlovčani, vidimo se nekom drugom prilikom. Živeli!!" napisali su na zvaničnom Fejsbuk profilu Hladnog piva uz pesmu Bajage i Instruktora "Ovo je Balkan".

Podsećamo, na ovogodišnjim Danima piva u Karlovcu trebao je nastupiti i Bajaga, nakon čega je počelo da se priča da će umesto njega nastupati Hladno pivo.

Pojavili su se tad nezvanični navodi kako se zamena dogodila zbog pritiska dela braniteljskih udruženja i veterana koji su izrazili negodovanje zbog Bajaginog gostovanja, prenosi Index.hr.

- Ono što znamo je da je postojala inicijativa branitelja i na nama je da poslušamo ne samo branitelje nego i ostale građane Karlovca, a posebno branitelje koji su zaslužni i za obranu Karlovca i naše države i važno nam je mišljenje šire javnosti i u tom konceptu su dane smernice organizatoru da vidi ono što bi bilo najbolje i u kojem smeru je najbolje složiti programski koncept Dana piva. O Danima piva se inače puno raspravlja pa mislim da je i ovo priča o kojoj treba raspravljati - rekla je nakon toga dogradonačelnica Karlovca Andreja Navijalić.

VIDEO: Pitali smo Bajagu tamne senke zidova ujutru gde odu, a odgovor je...

VIDEO: Hrvatska obeležila "Oluju", zločin u kom veličaju ubijanje, silovanje i proterivanje Srba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vm

    11. avgust 2018 | 12:08

    Bravo za Ladno pivo!

  • Yuh

    11. avgust 2018 | 11:06

    A zasto ste uopste zvali Bajagu kafa imate, za vas nivo odgovarajuceg, tupsona?

  • Vule

    11. avgust 2018 | 13:50

    Solidarnost svih struka je vazna u borbi ptotiv primitivizma. Da ne navijamo za " svoje" primitivce, protiv "njihovih" primitivaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA