≫ 

Najodvratniji prizor s mora u Crnoj Gori: Kad bi komunalci ovo kažnjavali, pola Srba bi platilo paprene kazne (FOTO)

Baošići, kao i okolno mesto Đenović ne obiluje plažama, a ono što valja je pretvoreno u privatne s ležaljkama i suncobranima na zakup

  • 55

Bahati baš nemaju meru! Poslednji takav primer događa se ovih dana u Crnoj Gori u mestu Baošići u Boki Kotorskoj gde su pojedini gosti zauzeli plažu peškirima i asurama i ne pomeraju ih danima. Čak su nabacali kamenje i betonska postolja za suncobrane kako im vetar ne bi odneo u toku noći.

Pakleno leto u Hrvatskoj: Prijavljena silovanja, bahati domaćini prema bebama i invalidima i nehumani uslovi za sezonce (FOTO)

Baošići, kao i okolno mesto Đenović ne obiluje plažama, a ono što valja je pretvoreno u privatne s ležaljkama i suncobranima na zakup, ali to opet ne daje za pravo nikome da celo leto drži zauzeto mesto na javnoj plaži. Uglavnom se radi o meštanima, ali i turisti koji se smenjuju dolaze s istim idejama.

Redovan prizor na plaži; Foto: Telegraf.rs

To ide toliko daleko da čak hoće da se biju ako im neko dođe na mesto, pa se dešava i da oni koji ne mogu da izdvoje za privatnu ležaljku drže peškire i stoje na ulici ili okolnim zidićima.

Čik se usudite da pomerite ovo; Foto: Telegraf.rs

Kako god, sramota je!  Ondašnji vlasnici privatnih ležaljki mogli bi da reše problem pristupačnijom cenom izdavanja ili bi tamošnja komunalna policija mogla da počne nešto i da radi!

VIDEO Ovo su najsmrtonosnije plaže na svetu: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lalans

    14. avgust 2018 | 12:27

    Grcka braco,grcka,j.bo montenegro

  • Srpikinja

    14. avgust 2018 | 13:41

    Radim u CG.tj Kotoru vec 10godina unazad,rodjena SRPKINJA cak nemam nikog ovde i veliki patriota ali sta Srbi rade kada dodju to se ne moze recima opisati,ovo je slika nas Srba a ne stranaca,mozete vi da pisete sta hocete ali mi kulture nemamo,gde god odemo zaseremo stvar,a niko vas ne tera da dodjete u CG.i da letujete,ali gde god da odete isto ce biti ponasanje,a sada braco moja navalite na mene kritikama ali ovo je nazalost surova realnost!

  • Basme

    14. avgust 2018 | 20:37

    Pa koji andrak tražite tamo, ja sam sa njima raskrstio pre 30 godina. Idem u druge zemlje i ćao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA